3 trucuri de neoprit pentru a afla dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, cu miliarde de utilizatori activi. Uneori, oamenii decid să blocheze alți utilizatori din diverse motive. Dacă te întrebi dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp, iată 3 sfaturi care te pot ajuta să afli.

Sfaturi de luat în considerare atunci când determinați dacă sunteți blocat:

  1. Verificați ultima stare online și fotografia de profil a utilizatorului
  2. Încercați să trimiteți un mesaj și să observați bifarea dublă
  3. Creați un grup și încercați să adăugați utilizatorul afectat la acesta

Trebuie remarcat faptul că aceste sfaturi nu sunt tehnici impecabile și că pot exista și alte explicații pentru comportamentele observate. Cu toate acestea, ele pot oferi o indicație asupra situației și vă pot permite să luați măsurile adecvate dacă este necesar.

cum să știm dacă cineva ne-a blocat pe whatsapp
cum să știm dacă cineva ne-a blocat pe whatsapp

Sfat #1: Verificați ora ultimei stări online și poza de profil a utilizatorului

Unul dintre primele lucruri pe care le poți face pentru a afla dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp este să-i verifici profilul. Într-adevăr, atunci când sunteți blocat de un utilizator, este posibil ca anumite elemente ale profilului acestuia să nu vă mai fie vizibile.

Ora ultimei stări online

Dacă ați fost blocat, este posibil să observați că ultima oră de stare online a utilizatorului nu mai este disponibilă. Cu toate acestea, este, de asemenea, posibil ca aceste informații să nu fie vizibile din cauza setărilor de confidențialitate ale utilizatorului. Prin urmare, deși acesta poate fi un semn că ați fost blocat, nu este o dovadă definitivă.

Poză de profil

Un alt lucru de verificat este fotografia de profil a utilizatorului. Dacă sunteți blocat, este posibil să nu mai puteți vedea fotografia lor de profil sau poate să înghețe și să nu se actualizeze. Din nou, acest lucru s-ar putea datora și setărilor de confidențialitate ale utilizatorului, deci nu este o dovadă definitivă.

Sfaturi pentru a ști dacă ești blocat pe whatsapp
Sfaturi pentru a ști dacă ești blocat pe whatsapp

Sfatul nr. 2: Încercați să trimiteți un mesaj și să observați bifarea dublă

O altă modalitate de a afla dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp este să încerci să îi trimiți un mesaj. Când trimiteți un mesaj pe WhatsApp, de obicei vedeți că apar două căpușe:

  • O primă bifă gri care indică faptul că mesajul a fost trimis de pe dispozitivul dvs
  • O a doua bifare gri care indică faptul că mesajul a fost primit de utilizatorul afectat

Dacă rămâneți blocat, probabil că nu veți vedea niciodată a doua căpușă gri. Mesajul va rămâne marcat ca „trimis”, dar nu „primit”. Totuși, rețineți că poate fi și din cauza unei probleme de conexiune la internet sau a stării telefonului utilizatorului, deci nu este o dovadă sigură.

Află dacă te-a blocat cineva pe whatsapp
Află dacă te-a blocat cineva pe whatsapp

Sfatul nr. 3: Creați un grup și încercați să adăugați utilizatorul în cauză la acesta

În cele din urmă, puteți încerca să creați un grup pe WhatsApp și să adăugați persoana pe care o bănuiți că v-a blocat. Dacă sunteți într-adevăr blocat, nu veți putea adăuga această persoană la grup și veți primi un mesaj care vă informează că adăugarea nu a reușit.

Această metodă este mai fiabilă decât cele două anterioare, deoarece este puțin probabil ca un utilizator să-și fi schimbat setările de confidențialitate pentru a preveni în mod special aderarea la grupuri. Cu toate acestea, există întotdeauna unele marje de eroare și nici această metodă nu este sigură.

Pe scurt, dacă crezi că cineva te-a blocat pe WhatsApp, verifică ora ultimei sale stări online, poza de profil, trimite-i un mesaj și încearcă să-l adaugi într-un grup. Aceste sfaturi vă pot oferi o idee despre situație, dar rețineți că niciunul dintre ele nu este o tehnică fără greșeală și pot exista și alte motive pentru comportamentele observate.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Sfaturi » 3 trucuri de neoprit pentru a afla dacă cineva te-a blocat pe WhatsApp