Această ilustrație conține 9 absurdități care trebuie depistate în mai puțin de 45 de secunde. Puțini oameni le găsesc pe toate!

Deși unii oameni susțin că este imposibil găsiți cele 9 prostii din această imagine, multi altii le-au gasit fara dificultate. De ce parte veți fi, câștigătorii sau învinșii? Suntem siguri că o poți face dacă te concentrezi puțin.

Acest test vizual vă va pune în alertă toate simțurile detectează absurditățile prezente în această scenă. Vă garantăm distracție dar și un moment de reflecție, pentru că doar 3 din 10 persoane reușesc să găsească toate greșelile. Există o mulțime de detalii care nu se potrivesc cu scena pictorilor de case și va trebui să vă concentrați pentru a găsi ceva în neregulă cu această imagine.

Respiră adânc, relaxează-te și când te simți pregătit, coboară puțin mai jos pentru a începe provocarea. Amintiți-vă că nu este nevoie să vă grăbiți, fă-ți timp dacă 45 de secunde este prea scurt pentru tine!

Provocare vizuală: detectează cele 9 prostii din imagine

Testează-ți simțul observației găsind cele 9 erori

Puteți observa erorile din această imagine? Doi bărbați pictează un perete, dar există mai multe erori dacă te uiți cu atenție. Arată-ne că ai un „ochi de șoim”! Aici, nu vorbim despre a deveni cel mai bun investitor în criptomonede, asta o să fi înțeles! Singurul lucru de făcut este să fii mai bun decât prietenii tăi pe care îi vei provoca!

Soluția la provocarea vizuală: ați găsit toate cele 9 absurdități?

În această provocare vizuală trebuie să găsiți toate erorile din imagine. Dacă vă întrebați câte erori există, nu vă faceți griji, sunt doar nouă. Una dintre cele mai flagrante greșeli din această scenă este că unul dintre bărbați folosește un pantof pentru a picta ceva pe perete. Te-am avertizat, erorile sunt cu adevărat absurde.

test vizual - găsiți cele 9 erori din această imagine cu 2 pictori - soluție
Soluție la provocarea vizuală a pictorilor cu cele 9 erori

Iată lista celor 9 erori grave care trebuiau găsite în imagine:

  1. Apa din jgheab cade într-o sită.
  2. Ceasul este inversat.
  3. Pictorul folosește un pantof în loc de pensulă.
  4. Ghiveciul are vopsea roz, diferită de culoarea în care este pictat.
  5. În casă este un om de zăpadă.
  6. Unul dintre pictori poartă patine cu rotile.
  7. Există un pui cu două capete.
  8. Există un pom de Crăciun cu căpșuni.
  9. Există o umbrelă în interiorul unei cutii.

Unii vor spune că există o a zecea absurditate în a vedea pălăria de hârtie în formă de barcă pe capul pictorului din stânga, dar este chiar o greșeală? Gusturile și culorile nu pot fi discutate!

Ți-a plăcut această provocare vizuală?

Dacă vă place acest tip de provocare vizuală, urmăriți următoarele publicații. Există ceva pentru toate gusturile. De la puzzle-uri matematice la iluzii optice, nivelul lor de dificultate variază, dar toate au un singur obiectiv: să te distreze!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Această ilustrație conține 9 absurdități care trebuie depistate în mai puțin de 45 de secunde. Puțini oameni le găsesc pe toate!