Această provocare de logică îți va face dificultăți. Poți trece acest test de IQ în mai puțin de 45 de secunde?

În ultimii ani, puzzle-uriTHE jocuri ale mintii si provocări intelectuale au câștigat popularitate pe internet și rețelele sociale. Utilizatorii caută mereu noi provocări stimulatoare pentru a-și testa abilitățile intelectuale. De aceea, astăzi vă oferim un test de IQ care vă va permite să vă testați capacitatea de a găsi pătratul care completează seria în mai puțin de 45 de secunde. Scopul provocării este:

Este vorba de a găsi logica și de a alege care este pătratul potrivit care completează seria.

Sunteți gata să acceptați această provocare? Deci, iată-ne! Testele de IQ, numite și teste psihometrice, sunt un mijloc folosit pentru a măsura abilitățile intelectuale ale unei persoane. Acestea sunt concepute pentru a evalua nivelul de înțelegere și raționament, precum și viteza de procesare și memorie.

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Testele IQ pot fi o modalitate bună de a vă măsura și de a vă testa capacitatea de a rezolva probleme complexe. Provocările intelectuale sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți capacitatea de a gândi rapid și de a rezolva probleme logice. Aceste provocări pot fi foarte stimulatoare și vă pot stimula creierul!

Test IQ: Găsiți pătratul potrivit pentru a finaliza seria!

Testele IQ iar puzzle-urile sunt moduri distractive și interesante de a ne exersa și de a testa capacitatea de a rezolva probleme. În această subsecțiune, trebuie să găsim pătratul potrivit pentru a finaliza seria.

Testul IQ - care pătrat completează seria
test de inteligenta

Pentru a face acest lucru, trebuie să găsim logica din spatele secvenței care se repetă și să alegem de fiecare dată pătratul corect. De asemenea, putem compara diferitele serii pentru a găsi un model sau o asemănare între ele. Testele IQ și puzzle-urile ne pot ajuta să ne dezvoltăm abilitățile cognitive, inclusiv memoria, raționamentul logic și luarea deciziilor.

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Pentru a reuși în acest tip de provocare, este necesar să te concentrezi. Testele de IQ și ghicitorile sunt o modalitate bună de a ne îmbunătăți abilitățile cognitive și, pentru a realiza acest lucru, trebuie să găsim pătratul corect care completează seria.

Prin urmare, este important să analizăm secvența care se repetă și să comparăm diferitele serii pentru a identifica un model sau asemănări între ele. Pentru aceasta, este necesară o concentrație optimă pentru a găsi soluția potrivită.

Soluția testului IQ

Felicitări tuturor celor care au acceptat provocarea și au petrecut timp să găsească răspunsul potrivit! Soluția a fost C, deoarece fiecare parte colorată și fiecare cifră se deplasează cu un spațiu la dreapta și fiecare cifră crește cu două.

Testul IQ - care pătrat completează seria - soluție
Soluţie

Nu ezitați să împărtășiți această provocare celor din jur pe rețelele de socializare pentru ca și ei să o rezolve. De asemenea, puteți crea o nouă provocare pentru acești oameni, astfel încât să se poată distra în continuare.

Citește și:   Testează-ți inteligența încercând să rezolvi acest test IQ. Cei mai talentați găsesc răspunsul în mai puțin de 35 de secunde!
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Această provocare de logică îți va face dificultăți. Poți trece acest test de IQ în mai puțin de 45 de secunde?