Această provocare de matematică cu meciuri poate fi rezolvată în mai puțin de 20 de secunde. Vei reuși?

Astăzi, puzzle-urile și jocurile puzzle sunt foarte populare pe rețelele sociale și pe internet. Provocările intelectuale sunt o modalitate distractivă de a stimula creierul și de a ne testa capacitatea de a rezolva probleme logice. În acest test IQ, vă vom invita să acceptați o provocare logică: puteți elimina două bețe de chibrit pentru a face ecuația corectă? Să mergem!

Testul IQ: Scoateți două bețe de chibrit pentru a face ecuația corectă

Teste de IQ și puzzle-uri sunt provocări care ne permit să ne testăm capacitatea de a rezolva probleme. În acest tip de exercițiu, uneori este necesar să se facă o serie de modificări pentru ca ecuația să devină corectă, așa cum este cazul pentru eliminarea a două potriviri.

Test IQ - 38+20=10
Test IQ: echilibrează ecuația eliminând 2 potriviri

Persoanele care incearca aceste exercitii trebuie sa se concentreze bine si sa fie atenti la schimbarile ce trebuie facute deoarece cea mai mica eroare poate compromite rezultatul final. Cu toate acestea, cu puțină observație și puțină gândire, putem găsi soluția.

Pentru a trece de o provocare precum testele de IQ și puzzle-urile, este esențial să te concentrezi. Trebuie să fii atent la modificările de făcut și să nu faci greșeli dacă vrei să obții rezultatul dorit. Dar rămânând vigilenți și gândind cu atenție, aceste exerciții sunt la îndemâna noastră.

Soluția la provocare

Felicitări tuturor celor care au acceptat provocarea și au reușit să găsească soluția! A trebuit să eliminați o potrivire din 8 și o potrivire din semnul + pentru a obține 30-20=10.

Test IQ - 38+20=10 - tutorial
Soluţie

Nu ezita să împărtășești această provocare prietenilor și familiei tale pe rețelele de socializare, pentru că învățarea este și distractivă. Deci, pe semnele tale, gata? Acțiune!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Această provocare de matematică cu meciuri poate fi rezolvată în mai puțin de 20 de secunde. Vei reuși?