Această provocare de matematică cu potriviri este simplă, dar puțini oameni găsesc soluția în mai puțin de 25 de secunde!

Provocarea matematică cu meciuri este unul dintre cele mai cunoscute teste de IQ. Acest puzzle, care este prezent în multe jocuri și puzzle-uri, este foarte popular pe rețelele de socializare. Obiectul provocării este de a echilibra ecuația „5+5+5+4=28” prin mișcarea unui singur bețișor de chibrit. Deși acest test de IQ este relativ simplu, puțini oameni reușesc să găsească soluția în mai puțin de 25 de secunde!

Un număr mare de indivizi își încearcă norocul cu această ghicitoare pentru a-și testa abilitățile cognitive. Acceptarea acestei provocări poate fi o modalitate distractivă și provocatoare de a măsura abilitățile mentale și logice. Acesta este un exercițiu excelent pentru formarea memoriei și a abilităților de rezolvare a problemelor.

La fel ca multe alte puzzle-uri, această provocare de matematică cu chibrituri poate fi foarte dificilă dacă nu știi cum să abordezi problema. Cu toate acestea, cu un raționament logic și un bun management al timpului, soluția poate fi găsită rapid!

Provocarea de astăzi: echilibrați 5 + 5 + 5 + 4 = 28 prin mișcarea unui singur chibrit

Ești pregătit pentru provocare? Va trebui să rezolvați ecuația 5+5+5+4=28 folosind doar o potrivire.

Test IQ - 5+5+5+4=28
Testul IQ: echilibrarea ecuației 5+5+5+4=28

Acest joc este o modalitate excelentă de a ne stimula creierul și de a ne oferi un sentiment de realizare atunci când găsim soluția potrivită. Dar ai grijă, ai doar 25 de secunde pentru a găsi răspunsul corect!

Odată ce înțelegi regulile, va trebui să înveți să gândești rapid și logic pentru a rezolva problema. Pune-ți abilitatea la încercare și vezi dacă reușești să echilibrezi ecuația înainte de expirarea timpului! Noroc !

Soluția la provocarea matematică

Îi felicităm călduros pe toți participanții pentru că au depășit cu succes această provocare. Vă mulțumim pentru participare și pentru interesul pe care l-ați manifestat în acest sens. Aceste tipuri de provocări sunt foarte populare pe rețelele sociale, inclusiv Twitter, Facebook și Instagram. Soluția la această provocare de matematică este 5+5+6+4=20.

Test IQ - 5+5+5+4=28 - tutorial
Soluţie

Nu uitați că puteți oricând să verificați imaginea noastră de mai sus pentru mai multe detalii, precum și o explicație detaliată a modului în care am ajuns la acest rezultat. Sperăm că vă veți bucura și mai mult de următoarele jocuri și de următoarele provocări care vor fi oferite aici!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Această provocare de matematică cu potriviri este simplă, dar puțini oameni găsesc soluția în mai puțin de 25 de secunde!