Această provocare vizuală îți va face dificultăți. Puteți găsi cele 2 simboluri identice în mai puțin de 35 de secunde?

Testele vizuale și iluziile optice sunt printre cele mai dificile provocări de finalizat. Această provocare vizuală îți va face dificultăți! Puteți găsi cele două simboluri identice în mai puțin de 35 de secunde? Imaginea constă dintr-o serie mare de figuri mici sub formă de simboluri, dintre care unele sunt identice.

Provocările vizuale sunt foarte populare printre oamenii care doresc să se distreze relaxându-se sau să-și îmbunătățească abilitățile de observare și concentrare. În acest joc, misiunea ta este simplă: găsește două simboluri identice printre mulțime! Vei avea doar 35 de secunde pentru a finaliza provocarea. Deci, ești gata? Să mergem la această provocare vizuală!

Test vizual: găsiți cele 2 simboluri identice în mai puțin de 35 de secunde

Îți place să faci față provocărilor? Deci asta provocare vizuală vă va face greu. Trebuie să găsești, în mai puțin de 35 de secunde, cele 2 simboluri identice dintr-o serie de ilustrații variate.

Provocare vizuală _ găsiți cele 2 simboluri identice
provocare vizuală

Pentru a reuși, va fi necesar să observați bine și să vă concentrați asupra detaliilor neobișnuite. Va trebui să acordăm atenție culorilor, texturilor și formei imaginilor pentru a putea identifica mai ușor simboluri identice.

Acest joc vă va stimula observația vizuală și memoria, oferindu-vă în același timp distracție.

Soluția la provocare

După multe ore de reflecție și datorită perseverenței participanților, provocarea vizuală este în sfârșit rezolvată. Cele două personaje identice sunt încercuite în imaginea de mai jos.

Provocare vizuală _ găsiți cele 2 simboluri identice - soluție
Soluţie

Felicităm toți participanții care au reușit să găsească soluția provocării vizuale. Împărtășește acest succes cu prietenii tăi de pe diferitele rețele sociale și invită-i să participe la următoarele provocări, astfel încât să putem lucra împreună pentru a găsi soluții inovatoare!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Această provocare vizuală îți va face dificultăți. Puteți găsi cele 2 simboluri identice în mai puțin de 35 de secunde?