Aceasta va fi cu siguranță cea mai dificilă provocare de matematică din aprilie 2023. Trebuie să fii foarte logic pentru a găsi soluția la acest test de IQ în mai puțin de 45 de secunde!

Puzzle-urile și provocările intelectuale au fascinat întotdeauna rețelele sociale și asta provocare de matematică este una dintre cele mai dificile. Internauții sunt invitați să găsească logica de calcul pentru a găsi numărul lipsă din această serie de stele și să o facă în mai puțin de 45 de secunde. Trecerea acestui test de IQ necesită o doză bună de concentrare și logică.

Această provocare este de a găsi numărul lipsă într-un timp scurt. Vei fi unul dintre genii care găsesc soluția în mai puțin de 45 de secunde?

Test IQ: Descoperiți logica de calcul pentru a găsi numărul lipsă din această serie de stele

teste IQ și puzzle-urile sunt provocări stimulatoare care servesc la testarea capacității de rezolvare a problemelor. În special, când vine vorba de găsirea numărului lipsă într-o serie de stele, trebuie sa te concentrezi pentru a găsi logica de calcul.

Testul IQ - care este numărul lipsă din această serie de stele
Test IQ: care este numărul lipsă din această serie de stele?

Aceste teste și puzzle-uri pot ajuta la stimularea creierului nostru și la îmbunătățirea abilităților noastre cognitive. În acest tip de test, este important să vă faceți timp pentru a înțelege principiul și a găsi soluțiile potrivite. Prin urmare, atunci când trecem un test de IQ sau o ghicitoare, ne poate oferi o mare satisfacție.

Rezolvarea testelor de IQ și a ghicitorilor este o provocare stimulativă pentru a ne testa capacitatea de rezolvare a problemelor. Pentru a găsi numărul lipsă într-o serie de stele, este esențial să vă concentrați bine și să găsiți logica corectă de calcul. A-ți acorda timp și a înțelege principiul poate ajuta la depășirea acestei provocări și obține o mare satisfacție atunci când reușim să o depășim.

Soluția la provocare

Felicitări tuturor celor care au acceptat provocarea și au găsit răspunsul corect, care este 72! Trebuia să înțelegi următoarea logică: 8×8-8, 7×7-7, 11×11-11 și deci 9×9-9=72.

Testul IQ - care este numărul lipsă din această serie de stele - soluție
Soluția testului IQ

Vă mulțumim pentru timpul petrecut încercând să găsiți soluția. De ce să nu împărtășești această provocare celor din jur pe rețelele de socializare? Așa că vă puteți distra împreună și vă puteți testa abilitățile logice.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Aceasta va fi cu siguranță cea mai dificilă provocare de matematică din aprilie 2023. Trebuie să fii foarte logic pentru a găsi soluția la acest test de IQ în mai puțin de 45 de secunde!