Acest test de IQ a înnebunit mii de oameni. Poți finaliza provocarea în mai puțin de 35 de secunde?

Teaserele și provocările au devenit foarte populare în ultimii ani, în special pe rețelele de socializare. Aceste jocuri ale mintii stimulează creierul și ajută la îmbunătățirea memoriei și a inteligenței. Și această nouă provocare propune o sarcină dificildar distractiv: găsiți numărul lipsă din ultimul triunghi în mai puțin de 35 de secunde.

Te simți în fața provocării? Deci, haideți să vedem dacă aveți ce este necesar pentru a găsi logica din spatele numerelor și a rezolva această ghicitoare!

Testele IQ și provocările intelectuale sunt instrumente utile pentru măsurarea nivelului de inteligență al unei persoane și testarea capacității acesteia de a rezolva probleme complexe. Ele pot fi chiar o modalitate distractivă și distractivă de a stimula creierul și de a-i dezvolta calitățile cognitive. Testele IQ și provocările intelectuale sunt o modalitate excelentă de a vă testa inteligența, creativitatea și capacitatea de a găsi soluții inovatoare la probleme.

Citește și:   Acceptă provocarea: puțini oameni au reușit să rezolve această ghicitoare în mai puțin de 30 de secunde!

Test IQ: înțelegerea logicii pentru a găsi numărul lipsă

Testele IQ iar puzzle-urile sunt o modalitate excelentă de a ne îmbunătăți abilitățile analitice, de rezolvare a problemelor și de gândire logică. În acest tip de exercițiu, trebuie să găsim legătura dintre diferitele elemente pentru a determina valoarea lipsă.

Testul IQ - care este numărul care lipsește din ultimul triunghi
Testul IQ: care este numărul lipsă din ultimul triunghi?

De exemplu, într-un triunghi cu numere înscrise, este vorba de a găsi logica de calcul și relația dintre numere pentru a găsi valoarea numărului lipsă din ultimul triunghi. Gândind și aplicând metode matematice simple, putem rezolva cu ușurință ghicitoarea și găsim numărul lipsă.

Pentru a reuși în acest tip de provocare, trebuie să vă concentrați și să vă folosiți abilitățile analitice, de rezolvare a problemelor și de gândire logică. Trebuie să găsiți legătura dintre diferitele elemente și să aplicați metode matematice simple pentru a ajunge la soluție.

Citește și:   Este nevoie de mai puțin de 35 de secunde pentru ca cei mai buni să treacă acest test de IQ. Crezi că ești unul dintre genii?

Testele de IQ și ghicitorii pot fi o modalitate excelentă de a exersa aceste abilități. Concentrează-te, gândește logic și poți găsi rapid valoarea lipsă!

Soluția testului IQ

Raspunsul este 3! Suma celor 2 celule adiacente orizontal înmulțită cu 2 formează valoarea celei de-a 3-a celule.

Testul IQ - care este numărul care lipsește în ultimul triunghi - soluție
Soluţie

Mulțumim tuturor celor care au acceptat provocarea și au petrecut timp încercând să găsească soluția.

simte-te liber sa împărtășește această provocare cu cei din jurul tău pe rețelele de socializare pentru a permite oamenilor să se testeze pe această întrebare și să învețe mai multe despre matematică.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Acest test de IQ a înnebunit mii de oameni. Poți finaliza provocarea în mai puțin de 35 de secunde?