Acest test de IQ i-a înnebunit pe mulți dintre participanți, dar unii l-au trecut în mai puțin de 20 de secunde

Provocarea testului IQ cere jucătorilor să miște 4 bețe de chibrit pentru a forma două pătrate în mai puțin de 30 de secunde. Puzzle-uri și jocuri intelectuale au câștigat popularitate în ultimii ani pe rețelele de socializare și pe internet, oferind jucătorilor o nouă modalitate de a se distra, dar și de a-și stimula mintea prin jocuri puzzle și provocări logice.

Să vedem dacă ai ce este necesar pentru a îndeplini această provocare!

Test IQ: Finalizează provocarea pătratelor mutând 4 meciuri!

Testele IQ sunt o modalitate distractivă de a stimula inteligența și gândirea logică. Ele constau în puzzle-uri care pot fi variate și mai mult sau mai puțin complexe. Provocarea pătratului meciului este a bun exempluîntrucât trebuie să te concentrezi bine pentru a reuși să formezi cele 2 pătrate mutând doar aceste 4 chibrituri.

Test IQ - formează 2 margini
Test IQ: mutați 4 bețe de chibrit pentru a forma 2 pătrate

Așa că trebuie să găsim combinația potrivită, astfel încât în ​​final să avem 2 pătrate formate.

Acest tip de test poate fi foarte stimulant iar rezoluția lui aduce multă satisfacție. Este important să ne facem timp să ne gândim cu atenție la fiecare pas până găsim soluția. Astfel, vom putea folosi cât mai bine capacitatea noastră intelectuală și mintea noastră logică.

Soluția la provocarea de astăzi

Soluția la această provocare este detaliată clar în imaginea de mai jos.

Test IQ - forma 2 margini - solutie
Soluția explicată

Mulțumim tuturor celor care s-au aventurat în această provocare și au petrecut timp încercând să găsească soluția. Dacă ți-a plăcut această provocare, nu ezitați să o distribui pe rețelele sociale, astfel încât și alte persoane să o poată face.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Acest test de IQ i-a înnebunit pe mulți dintre participanți, dar unii l-au trecut în mai puțin de 20 de secunde