Acest test IQ pare imposibil: mai puțin de 2 din 10 persoane găsesc numărul lipsă în mai puțin de 45 de secunde!

Rețelele sociale sunt un loc de divertisment și provocări pentru oamenii care caută adrenalină. THE puzzle-uriTHE jocuri ale mintii si provocări intelectuale sunt foarte populare pe web. Provocarea pentru astăzi este: poți găsi numărul lipsă în mai puțin de 45 de secunde? Pentru aceasta, este necesar să găsiți relația corectă între numerele propuse.

Să vedem dacă o poți face!

Testele IQ sunt teste psihologice concepute pentru a măsura inteligența și abilitățile cognitive ale indivizilor. De asemenea, pot fi considerate o modalitate excelentă de a se distra, deoarece oferă o provocare intelectuală pentru persoanele care doresc să-și dezvolte inteligența.

Testele IQ pot fi distractive, deoarece vă testează abilitățile și capacitatea de a rezolva probleme complexe.

Test IQ: Găsiți logica și relația corectă dintre numere pentru a găsi numărul lipsă

Testele de IQ și ghicitorile sunt exerciții care implică logică și raționament. Aceste exerciții constau în general în găsirea unui număr lipsă, prin conectarea relațiilor numerice.

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!
Test IQ - găsiți valoarea numărului lipsă
test de inteligenta

Pentru asta, trebuie mai întâi să înțelegi logica dintre numerele prezente, apoi găsiți numărul lipsă care respectă aceeași logică. Acest exercițiu necesită o anumită capacitate de observație și concentrare pentru a găsi relația bună între datele numerice.

Testele IQ pot fi, de asemenea, completate cu întrebări cu răspunsuri multiple sau chiar grile de căutare de cuvinte, al căror scop este de a testa capacitatea noastră de a rezolva o problemă.

Este necesar să te concentrezi bine pentru a trece un test de IQ sau o ghicitoare și a găsi numărul corect care lipsește. Mai întâi trebuie să înțelegi logica dintre numere prezent, apoi aplicați-l pentru a găsi numărul corespunzător.

Această sarcină necesită o anumită capacitate de observație și o mare concentrare pentru a analiza corect datele numerice. Testele IQ pot include, de asemenea, întrebări cu variante multiple sau puzzle-uri de căutare a cuvintelor care necesită un efort real pentru a rezolva problema.

Citește și:   Testează-ți inteligența încercând să rezolvi acest test IQ. Cei mai talentați găsesc răspunsul în mai puțin de 35 de secunde!

Soluția la provocare

Felicitări tuturor celor care au finalizat provocarea și au găsit soluția: numărul lipsă a fost 0!

Test IQ - găsiți valoarea numărului lipsă - soluție
Soluţie

Într-adevăr, a fost necesar să se calculeze partea superioară a 8+6+3+14+9+23=63 și apoi calculați partea inferioară a 12+5+0+17+6+23=63.

Vă mulțumim pentru timpul și angajamentul acordat în rezolvarea acestui puzzle. Nu ezita să împărtășești provocarea celor din jur pe rețelele de socializare pentru ca și ei să încerce să găsească soluția!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Acest test IQ pare imposibil: mai puțin de 2 din 10 persoane găsesc numărul lipsă în mai puțin de 45 de secunde!