Aceste 3 semne astrologice sunt cele mai infidele, mai ales ultimul!

Cert este că identitatea fiecărei persoane este mult mai mult definită de viață, de drumul cu capcanele pe care îl include și de întâlnirile pe care le face, decât de semnul astrologic. Dar nu contează, dar asta nu ne împiedică să ne distrăm uneori. anumite asemănări între doi nativi din aceeași zodie. Și fiecare semn zodiacal are dreptul la propria sa mică reputație.

Astfel, se consideră că unele semne sunt considerate ranchiunoase, altele vorbesc pe la spate, în timp ce, în cele din urmă, unele sunt considerate infidele. Cu toate acestea, chiar și atunci când semnele astrologice intră în joc, restul hărții natale trebuie să fie luate în considerare, deoarece ascendentul, luna și alte case sunt, de asemenea, importante pentru identificați personalitatea persoanei.

Astrologie - semnele cele mai infidele
Astrologie: Cele mai infideli zodiei

Așadar, care sunt cele trei semne astrologice care sunt cel mai des acuzate de infidelitate?

Scorpionul: regele mincinoșilor

Începem acest top 3 al celor mai infidele semne astrologice cu celebrul Scorpion, care este un semn de apă. Nativii din această zodie au, evident, un talent înnăscut pentru minciună. Se pricep foarte bine să manipuleze oamenii, în special partenerii, pentru a-și duce la bun sfârșit cuceririle. Carisma lor naturală este atât de puternică, încât reușesc să obțină ceea ce își doresc în majoritatea cazurilor.

Scorpion Semnul zodiacal
©123RF

Într-adevăr, Scorpionii sunt cunoscuți ca fiind înzestrați cu un farmec natural care le permite să seducă cu ușurință. Le place varietatea și schimbarea și nu se vor opri de la nimic pentru a-și atinge obiectivele. Capacitatea lor de adaptare este impresionantă, iar setea lor de cunoaștere este insațiabilă. Atât cât să spunem că fidelitatea nu este una dintre principalele lor calități. Printre Scorpionii celebri se numără Ryan Gosling, Bruce Willis și Adriana Karembeu.

Săgetător: pasiune și libertate

Al doilea semn astrologic de pe lista celor mai infideli este Săgetătorul. Acesta este un semn de foc care este asociat cu libertatea, bucuria și aventura. Săgetătorii sunt foarte atașați de conceptul de libertate și nu suportă să se simtă încătușați, nici fizic, nici emoțional. Sunt mereu în căutare de experiențe noi și își încurajează partenerul să facă același lucru.

Săgetător Semnul zodiacal
©123rf

Pentru ei, viața este prea scurtă pentru a se mulțumi cu rutina. Prin urmare, ei sunt foarte predispuși la tentații și sunt foarte atrași de ceea ce este interzis. În plus, relația lor de dragoste trebuie să se bazeze pe pasiune și emoție, altfel se va stinge repede. Printre celebrii Săgetători se numără Miley Cyrus, Jim Carrey și Brad Pitt.

Vărsător: curiozitate și independență

Ultimul semn astrologic care completează acest clasament este Vărsătorul. Vărsătorii sunt foarte independenți și preferă să rămână liberi decât să investească într-o relație pe termen lung. De aceea, sunt foarte atrași de interzis și nu se sfiesc niciodată să flirteze cu oricine le iese în cale.

Vărsător Semnul zodiacal
©123rf

Le place să descopere și să exploreze și pot fi exhaustivi în căutarea lor nesfârșită de cunoștințe. Din nefericire, această sete de cunoaștere îi poate împinge uneori la adulter. Printre Vărsătorii celebri se numără Jean Reno, Rihanna și Jay Z.

După cum am văzut, semnele astrologice pot oferi indicii cu privire la personalitatea oamenilor. Unele semne sunt mai predispuse la infidelitate decât altele. În special, Scorpionul, Săgetătorul și Vărsătorul sunt cele trei semne care sunt adesea acuzate că sunt infideli. Cu toate acestea, este important de reținut că aceste informații nu au ca scop să stigmatizeze nativii acestor trei semne, ci pur și simplu să îi facă conștienți de potențialele pericole ale infidelității.

Citește și:   3 zodii vor experimenta noroc și succes în aprilie 2023 conform horoscopului: ești unul dintre norocoși?
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Astrologie » Aceste 3 semne astrologice sunt cele mai infidele, mai ales ultimul!