Aceste 3 zodii nu le place să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților: totuși sunt foarte fericite în dragoste!

THE 14 februarie este una dintre cele mai romantice zile ale anului, dar nu pentru toată lumea! THE semne zodiacale care consideră că Ziua Îndrăgostiților este zadarnică și inutilă nu au nicio intenție să sărbătorească această sărbătoare. Cu toate acestea, cei care aparțin acestor zodii sunt foarte fericiți în dragoste și trăiesc relații pasionale și satisfăcătoare. Cum să explic acest paradox? Poate căastrologie, o știință străveche care studiază influențele planetelor asupra vieții noastre, este răspunsul la această întrebare! Alinierea lor actuală influențează comportamentul și destinul oamenilor și poate explica de ce unele semne nu sunt sensibile la Ziua Îndrăgostiților.

„Alchimia stelelor este cea care ne leagă de ceilalți și de noi înșine. ” -Paulo Coelho

Astrologie - semne cărora nu le place Ziua Îndrăgostiților
Astrologie: Semne cărora nu le place Ziua Îndrăgostiților

Aflați de ce unele semne zodiacale sunt mai insensibile la Ziua Îndrăgostiților decât altele și cum poate explica astrologia acest paradox. Pornește într-o explorare fascinantă a planurilor fizice, psihologice și spirituale ale iubirii și cunoaște legătura strânsă dintre zodiile tale și destinul tău.

Citește și:   Top 3 cele mai stresate zodii: toată anxietatea!

Berbec (21 martie – 19 aprilie): fericit și independent!

zodia Berbec
©123rf

THE Berbeci sunt considerați oameni foarte dinamici și ambițioși. Le place să fie liberi, motiv pentru care Ziua Îndrăgostiților nu este sărbătoarea lor preferată. Nativii acestui semn astrologic sunt într-adevăr mai fericiți atunci când își pot lua propria cale fără a fi nevoiți să se supună așteptărilor altei persoane. Dar asta nu înseamnă că nu le place dragostea!

Dimpotrivă, Berbecii sunt foarte pasionați și credincioși în dragoste și le place să împărtășească momente intime cu partenerul lor. Ei chiar tind să fie puțin posesivi uneori, ceea ce arată doar cât de mult prețuiesc relațiile lor romantice!

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie): un semn progresiv și independent

Zodia Vărsător
©123rf

Vărsătorul este al doilea semn zodiacal, iar nativii săi sunt renumiți pentru independența și spiritul lor progresist. Aceste caracteristici se regăsesc și în relațiile lor romantice. Vărsătorul caută mai presus de toate să fiți liberi și împărtășiți momente plăcute cu partenerul lor.

Dacă acești nativi nu sunt foarte îndrăgostiți de Ziua Îndrăgostiților, este pentru că preferă manifestările subtile ale iubirii care pun accent atât pe libertate, cât și pe angajament. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, Vărsătorii sunt foarte fericiți în dragoste și au tot ce au nevoie pentru a fi împliniți în relațiile lor.

Gemeni: iubiți pasionați (21 mai – 20 iunie)

Zodia Gemeni
©123RF

Gemenii sunt semne care iubesc dragostea și sunt foarte entuziasmați de ea. Pot fi foarte pasionați și pot oferi partenerului toată dragostea pe care o au de oferit. Nu sunt prea îndrăgostiți de declarațiile mari sau de Ziua Îndrăgostiților în general, dar le plac micile atingeri și preferă să le sărbătorească pe tot parcursul anului. Gemenii sunt fericiți să-și trăiască relația cu pasiune, să-și exploreze sentimentele și să se simtă liberi într-o uniune iubitoare.

Vă mulțumim că ați citit acest articol. Sperăm că l-ai găsit util! Dacă ți-a plăcut, nu ezitați să-l distribui prietenilor tăi pe rețelele sociale.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Astrologie » Aceste 3 zodii nu le place să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților: totuși sunt foarte fericite în dragoste!