Aceste 3 zodii sunt cele mai proaste în pat: ferește-te de aparențe!

Ei pot fi buni la comunicare, foarte organizați sau mai talentați în alte domenii ale vieții, dar dacă există ceva semne astrologice nu stăpâni, este bine relații intime. Deci care sunt cele 3 semne astrologic care au cele mai mici șanse de a-și satisface partenerul? Să vedem ceastrologiestudiul planete și steleiar aliniamentele lor dezvăluie!

După cum spunea Alexandre Dumas: Dragostea este un sentiment care nu cunoaște limite.

Aceste 3 zodii sunt cele mai proaste în pat: ferește-te de aparențe!
Astrologie: cele 3 zodii cele mai puțin talentate din pat

Așadar, află acum ce 3 semne zodiacale intră în partea de jos a pachetului când vine vorba de distracția cu perne! Poate vei fi surprins de rezultate? Veți afla continuând să citiți.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

THE zodia Gemeni sunt cunoscuți pentru latura lor aventuroasă și pentru ideile lor originale. Din păcate, nu sunt foarte buni în momentele intime bune. Ei lasă adesea controlul partenerului lor și se gândesc la lucruri externe, care interferează cu intimitatea momentului.

Au tendința să-și dorească mai mult decât au deja, ceea ce poate strica momentele de distracție, deoarece devin puțin prea egoiști. Totuși, dacă poți găsi echilibrul potrivit cu ei, vei iubi fiecare moment petrecut cu ei!

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac sunt, în general, foarte iubitori și grijulii. Se știe că sunt foarte sensibili, care este o calitate grozavă de avut atunci când vine vorba de a face dragoste. Din pacate, ei nu știu întotdeauna să-l controleze.

Aceasta înseamnă că pot fi vinovați de a rupe vraja vorbind despre lucruri complet în afara contextului, chiar și în timpul unei îmbrățișări! Dar, din fericire, tendințele lor de a fi foarte empatici și de a gândește-te la alții înaintea lor poate ajuta cu adevărat în momentele intense.

Zodia Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Oameni născuți sub semn Virgin sunt cunoscuți pentru tendința lor de a-și dori mereu mai multă distracție, iar această atitudine poate strica adesea momente speciale. Ei tind să fie egoiști și să-și caute propria bunăstare mai presus de orice.

Cu toate acestea, ei pot fi foarte iubitori și plini de compasiune dacă partenerii lor le înțeleg motivațiile și își fac timp pentru a-i cunoaște. Fecioarele apreciază comunicarea și sunt întotdeauna gata să discute despre diferite moduri de a îmbunătăți experiența iubirii.

Mulțumesc că ai citit acest articol despre cele 3 zodii care sunt mai puțin bune la a face dragoste! Sperăm că v-a plăcut informațiile și vă invităm să le împărtășiți prietenilor tăi pe rețelele de socializare. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre semnele astrologice și despre comportamentele lor sexuale, nu ezitați să consultați celelalte articole ale noastre.

Citește și:   Primavara va aduce mult noroc celor 3 zodii: isi vor atinge in sfarsit visele!
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Astrologie » Aceste 3 zodii sunt cele mai proaste în pat: ferește-te de aparențe!