Ce rasă de pisică se potrivește cel mai bine cu zodia ta?

Există două tipuri de oameni în această lume: iubitorii de pisici nebuni și cei care le evită cu orice preț. Indiferent dacă ești sau nu iubitor de pisici, află ce rasă de pisici reflectă cel mai bine semnul tău zodiacal. Acest articol este special pentru cei care se gândesc să adopte o pisică în viitor. Amintiți-vă: adoptați, nu cumpărați!

Semnul tău zodiacal va fi asociat cu cea mai drăguță pisică pe care o găsești?

Astrologie - ce rasă de pisică corespunde fiecărui semn zodiacal
Ce rasă de pisici corespunde semnului tău zodiacal?

Ce rasă de pisici corespunde semnului tău astrologic?

Berbec: Bengal

Născut pentru a fi sălbatic? Totul, de la haina vibrantă, cu pete a Bengalului, până la construcția sa atletică și impunătoare, poartă numele tău, Berbec.

Berbec Bengalul
Berbec: Bengal

Această pisică, cu un temperament activ și robust, este pe cât de afectuoasă, pe atât de jucăușă. La fel ca planeta voastră conducătoare, Marte, Bengalii tind să fie mai înalți decât alte rase datorită corpurilor lor musculare.

Taur: Persanul

Nu degeaba numesc pisicile persane „față de păpușă”, Taur. La fel ca planeta voastră ultra-chic guvernantă, Venus, această rasă de pisici este luxoasă și rafinată.

Bull Persanul
Taur: Persanul

Perșii sunt în general relaxați și preferă să se ghemuiască lângă stăpânii lor pentru o seară liniștită. Răbdători și blânzi, pot fi afectuoși și iubitori dacă au încredere în tine.

Citește și:   2 zodii sunt pe drumul spre succes: luna iunie 2023 va oferi mari oportunități financiare

Gemeni: Abisinianul

Luminoase și profund curioși, abisinienii sunt adesea considerați pisici „canine” datorită dorinței lor nesățioase de a explora.

Gemeni Abisinianul
Gemeni: Abisinianul

Agile și inteligenți, sunt vânători excelenți și pot deveni puțin răutăcioși cu oamenii lor preferați. Abisinii nu sunt mari fani ai îmbrățișărilor, dar rămân atenți la fiecare mișcare.

Rac: The Scottish Fold

Scottish Folds sunt la fel de adorabili ca tine, Rac! Fețele lor rotunde și expresive amintesc de forma Lunii, planeta voastră conducătoare.

Rac The Scottish Fold
Rac: The Scottish Fold

Această pisică este la fel de moale și drăgălașă pe cât arată. Deși nu sunt pretențioși, Scottish Folds preferă compania celor dragi.

Leu: Păpușa de cârpă

Nimic nu este mai regal decât Ragdoll, Leu. Această pisică este la fel de sociabilă și carismatică ca Soarele, planeta ta conducătoare.

Leul păpușa de cârpă
Leu: Păpușa de cârpă

Păpușile de cârpă sunt prietenoase și expresive, cu multă dragoste de oferit. Cu toate acestea, sunt și mai pretențioși în afecțiune decât alte rase de pisici.

Fecioară: Maine Coon

Maine Coon este o pisică dulce și prietenoasă, la fel ca tine, Fecioară. Această rasă este ideală pentru familii și case cu copii.

Citește și:   2 zodii ar putea găsi dragostea adevărată înainte de sfârșitul primăverii: cum să profiti de această perioadă intensă?
Virgin The Maine Coon
Fecioară: Maine Coon

Maine Cooni sunt ascultători și devotați, calități care se găsesc și în zodia ta.

Balanta: Siberianul

Rasa de pisică siberiană este o potrivire perfectă pentru dragostea ta pentru armonie, Balanță. Această pisică este hipoalergenică, ceea ce o face și mai plăcută de a avea prin casă.

Balanta Siberianul
Balanta: Siberianul

Deși iubește compania, Siberianul are și o latură independentă, care amintește de elementul tău Aer.

Scorpion: Siamezul

Siamezul este o rasă teritorială și uneori greu de gestionat, la fel ca tine, Scorpion. Inteligente și misterioase, pisicile siameze pot fi intimidante atunci când sunt amenințate.

Scorpionul Siamez
Scorpion: Siamezul

Comportamentul lor solicitant poate fi explicat prin sentimente de gelozie sau anxietate de separare.

Săgetător: Cornish Rex

Natura ta plină de energie și eliberare se reflectă în rasa de pisici Cornish Rex, Săgetător. Această pisică este agilă, entuziastă și are o mare prezență pe scenă.

Săgetător The Cornish Rex
Săgetător: Cornish Rex

Cornish Rex este rezultatul unei mutații spontane, care îi întărește caracterul unic și îndrăzneț.

Capricorn: American Shorthair

La fel ca American Shorthair, ești un Capricorn muncitor și dedicat. Această rasă de pisici provine de la pisici care lucrează în medii agricole pentru a controla rozătoarele.

Citește și:   Horoscop 31 mai 2023: este timpul ca Scorpionii să-și demonstreze capacitatea de a lua inițiativă și de a conduce!
Capricornul American Shorthair
Capricorn: American Shorthair

American Shorthairs sunt intuitivi și de încredere, calități pe care le posezi și tu.

Vărsător: Sfinxul

Sphynxul este o rasă exotică și ciudată de pisici, la fel ca tine, Vărsător.

Vărsător Sfinxul
Vărsător: Sfinxul

Această pisică fără păr este la fel de unică ca și tine și prezintă comportamente neobișnuite, cum ar fi să-și lase fecalele descoperite în cutia de așternut. Sphynxul este o pisică ieșită din comun, la fel ca tine.

Pește: British Blue Shorthair

British Blue Shorthair este o pisică blândă și sociabilă, care reflectă natura ta de vis, Pești. Rochia sa groasă și pufoasă îi conferă un aspect mistic și evaziv.

Fish The British Blue Shorthair
Pește: British Blue Shorthair

Această pisică doarme între 10 și 16 ore pe zi, ceea ce este o bună reflectare a planetei tale conducătoare, Neptun. British Blues este afectuos si iubitor fata de cei dragi si insotitorii feline.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Astrologie » Ce rasă de pisică se potrivește cel mai bine cu zodia ta?