Cum faci ca ecuația să fie corectă mutând doar 2 chibrituri? Geniile găsesc soluția în mai puțin de 15 secunde

Astăzi vă vom prezenta un puzzle distractiv și provocator care pot fi rezolvate în mai puțin de 15 secunde de către cele mai mari genii. Scopul este de a face ca ecuația 50=595 doar prin mutarea a doar 2 meciuri.

Testele IQ și alte puzzle-uri au existat de ani de zile. Ele permit oamenilor să își evalueze abilitățile cognitive și inteligența, dar asta nu este tot: ele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a te distra!

În ultimii ani, provocările au devenit foarte populare pe rețelele sociale. Utilizatorii se bucură să accepte provocări interesante și să împărtășească soluțiile lor cu prietenii lor.

Astăzi vă aducem acest puzzle stimulus. Poți găsi soluția în mai puțin de 15 secunde? Atunci încearcă-ți norocul!

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Rezolvă puzzle-ul 50=595 prin mutarea a doar 2 chibrituri!

Pentru a rezolva acest puzzle distractiv și provocatortrebuie să să vă concentrați și să observați cu atenție. Nu uitați că puteți folosi doar 2 chibrituri pentru a obține rezultatul.

qi test - 5=595
Test IQ: Echilibrarea ecuației 5=595

S-ar putea să vă puteți da seama în câteva secunde, dar dacă vreți să treceți această probă, s-ar putea să trebuiască să gândiți în afara cutiei. Așa că nu renunța și încearcă-ți norocul!

Pentru a reuși în această probă, trebuie să să dați frâu liber creativității și observației. Trebuie să examinăm cu atenție posibilitățile de mișcare între meciuri și să ne luăm timpul necesar pentru a analiza fiecare opțiune. Este ușor să găsești o soluție, dar găsirea soluției potrivite necesită răbdare și perseverență. Așa că fă-ți curaj și încearcă-ți norocul!

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Soluția puzzle-ului

Felicitări tuturor celor care au finalizat provocarea! Suntem impresionați de viteza și precizia voastră. Aceste tipuri de provocări sunt foarte populare pe rețelele de socializare, inclusiv pe Instagram, Facebook, Twitter și multe altele. Soluția propusă de noi este 50 = 5 + 45Soluția este de a transforma 9 într-un 4 și de a folosi cele 2 chibrituri pentru a forma semnul +. Pentru a ilustra această soluție, am plasat o imagine mai jos.

test qi - 5=595 - soluție
Soluție

Dorim să le mulțumim tuturor celor care au participat la această provocare și sperăm că v-ați bucurat la fel de mult ca și noi! Dacă aveți sugestii sau comentarii, vă rugăm să ne anunțați.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Cum faci ca ecuația să fie corectă mutând doar 2 chibrituri? Geniile găsesc soluția în mai puțin de 15 secunde