Dacă aveți un IQ mediu, nu ar trebui să vă luați mai mult de 15 secunde pentru a finaliza această provocare de matematică.

Provocarea de astăzi este un joc de puzzle și inteligență care poate fi distractiv și provocator în același timp. Implică rezolvarea unei ecuații foarte simple prin deplasarea unui singur chibrit: 11+8=12. Acest tip de test de IQ era odinioară foarte popular, dar cu timpul a căzut în uitare. În zilele noastre, provocări de genul acesta revin pe rețelele de socializare unde trezesc interesul internauților și devin virale.

Pentru a putea rezolva acest exercițiu, va trebui să-ți folosești ingeniozitatea și logica pentru a găsi soluția. Dar atenție!

Timpul acordat pentru realizarea acestui lucru este foarte scurt și cel mai mic pas greșit va fi pedepsit cu un eșec amar!

Deci, sunteți gata să acceptați această provocare? Puteți echilibra ecuația 11+8=12 mutând un singur bețișor de chibrit? Vino și testează-ți limitele și creativitatea!

Provocare matematică: echilibrați ecuația 11+8=12 mutând un singur bețișor de chibrit

Te simți în stare? AL NOSTRU ghicitoarea zilei este un joc de puzzle și inteligență foarte distractiv și provocator. 11+8=12aceasta este ecuația care trebuie echilibrată.

Testul IQ - 11+8=12
Provocare de matematică cu meciuri

Pentru a realiza acest lucru, vei putea muta doar un bețișor de chibrit. Deci, gândiți-vă în afara cutiei și puneți-vă creativitatea la încercare!

Ai doar 15 secunde pentru a găsi soluția.

Vino să accepți această provocare și să-ți depășești limitele! Ești pregătit pentru provocarea 11+8=12?

Soluția provocării cu chibrituri

Felicitări tuturor participanților la această provocare, ați reușit! Soluția este 4+8=12, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

Test IQ - 11+8=12 - tutorial
Soluția provocării matematice

Am dorit să mulțumim fiecăruia dintre participanți pentru participare și angajamentul lor în această provocare. Provocările sunt foarte populare pe rețelele sociale precum Twitter, Instagram sau TikTok. Așa că nu ezita să împărtășești victoria ta și buna ta dispoziție cu prietenii tăi.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Dacă aveți un IQ mediu, nu ar trebui să vă luați mai mult de 15 secunde pentru a finaliza această provocare de matematică.