Eclipsa totală de soare din 20 aprilie 2023 și retrogradul lui Mercur: răsturnări majore în vedere pentru cele 12 semne ale zodiacului!

eueclipsa totală de soare din 20 aprilie 2023 este un eveniment astral major care va avea consecințe asupra vieții noastre de zi cu zi, mai ales în domeniul astrologic. Această eclipsă coincide cu perioada de mercur retrograd, o planetă asociată cu comunicarea și comerțul. THE semne zodiacale va experimenta așadar mari surprize și răsturnări de situație în această perioadă.

Ce ar trebui să știm despre eclipsa totală de soare din 20 aprilie 2023?

O eclipsă totală de soare are loc atunci când Luna trece între Pământ și Soare, ascunzând complet sau parțial lumina soarelui. Pe 20 aprilie 2023, o eclipsă totală de soare va fi vizibil din părți din Australia, Asia și Oceania. Acest eveniment rar provoacă adesea schimbări și perturbări în viața noastră, mai ales atunci când este însoțit de alte fenomene astrale, așa cum este cazul aici cu retrogradul lui Mercur.

ce impact va avea eclipsa de soare din 20 aprilie 2023 asupra semnelor zodiacului
ce impact va avea eclipsa de soare din 20 aprilie 2023 asupra semnelor zodiacului?

Mercur retrograd: un timp de neînțelegeri și întârzieri

Mercur retrograd este o perioadă în care planeta Mercur pare să încetinească și să se inverseze pe cer. Deși este doar o iluzie optică, această perioadă este adesea sinonimă cu dificultăţi în comunicare şi schimburi. Întârzierile, neînțelegerile și neașteptele sunt obișnuite în timpul retrogradului lui Mercur, care are loc de trei până la patru ori pe an.

Semnele zodiacale cele mai afectate de Mercur retrograd

Unii oameni pot fi mai sensibili la efectele lui Mercur retrograd, în special la semnele zodiacale guvernate de această planetă: Gemeni și Fecioară. Totuși, toate semnele zodiacului trebuie să rămână vigilente și să ia măsuri de precauție pentru a evita inconvenientele asociate acestei perioade tulburi.

eclipsa totala de soare
eclipsa totala de soare

Influența combinată a eclipsei totale de soare și a lui Mercur retrograd asupra semnelor astrologice

Energia eclipsei totale de soare, combinată cu retrogradul lui Mercur, este probabil să provoace multe surprize și răsturnări în viața celor 12 semne ale zodiacului. Iată o listă neexhaustivă a principalelor impacturi pe care aceste fenomene astrale le-ar putea avea asupra fiecărui semn:

 1. RAM : Această perioadă te-ar putea împinge să-ți revizuiești prioritățile și să pui la îndoială anumite decizii luate în grabă.
 2. Taur : Eclipsa totală de soare și Mercur retrograd ar putea să-ți perturbe viața amoroasă și să te oblige să faci față situațiilor delicate.
 3. Zodia Gemeni: Aceste evenimente astrale ar putea provoca tensiune în relațiile dvs. de prietenie sau de familie, în principal din cauza neînțelegerilor sau a lucrurilor rămase nespuse.
 4. Cancer: Munca și organizarea ta zilnică ar putea fi răsturnate în această perioadă. Ai răbdare și nu te lăsa copleșit de emoții.
 5. Leul: Această conjuncție astrală ar putea evidenția unele nemulțumiri sau frustrări pe care le simți de ceva vreme. Este timpul să iei lucrurile în propriile mâini și să faci câteva schimbări pozitive în viața ta.
 6. Fecioară: Efectele combinate ale eclipsei totale de soare și ale lui Mercur retrograd ar putea cauza dificultăți în comunicarea cu cei din jur, în special în cuplul sau familia.
 7. Sold: În această perioadă, poate fi necesar să revizuiți anumite proiecte sau ambiții care nu mai corespund aspirațiilor tale actuale. Nu-ți fie frică de schimbare și urmează-ți intuiția.
 8. Scorpionul: Tulburările cauzate de aceste fenomene astrale v-ar putea afecta stabilitatea financiară. Fiți atenți și evitați cheltuielile impulsive.
 9. Săgetător: Eclipsa totală de soare și Mercur retrograd te-ar putea face mai emoțional și mai sensibil decât de obicei. Fă-ți timp să te concentrezi asupra ta și să ai grijă de nevoile tale.
 10. Capricornul: Aceste evenimente astrale te-ar putea face să te îndoiești de anumite credințe sau certitudini care au fost înrădăcinate de mult timp. Rămâneți deschis către idei și perspective noi.
 11. Vărsător: Această perioadă vă poate încuraja să vă reconectați cu vechii cunoștințe sau să reaprindeți prieteniile din trecut. Profită de ocazie pentru a face un bilanț a ceea ce este important pentru tine în relațiile tale.
 12. Peşte: Eclipsa totală de soare și Mercur retrograd ar putea genera situații neașteptate și destabilizatoare în viața ta profesională. Fii încrezător în abilitățile tale și adaptează-te la pericole.

Sfaturi pentru a trece peste această perioadă tulbure

Pentru a minimiza efectele negative ale eclipsei totale de soare și ale lui Mercur retrograd, iată câteva sfaturi utile:

impactul eclipsei totale de soare asupra semnelor zodiacului
impactul eclipsei totale de soare
 • Fii răbdător : Întârzierile și evenimentele neprevăzute sunt frecvente în timpul retrogradului lui Mercur. Nu te lăsa copleșit de frustrare și știi să iei lucrurile filozofic.
 • Comunicați clar : Evitați neînțelegerile, fiind precis și concis în schimburile dvs. Nu ezitați să cereți lămuriri dacă este necesar.
 • Rămâneți flexibil : Planurile se pot schimba rapid în această perioadă. Adaptați-vă la noile situații și fiți gata să schimbați cursul proiectelor dvs., dacă este necesar.
 • Fa un pas inapoi : Energia eclipsei totale de soare poate provoca tulburări emoționale. Acordă-ți timp să reflectezi și să analizezi schimbările care au loc în viața ta.

Pe scurt, eclipsa totală de soare din 20 aprilie 2023 și retrograda lui Mercur vor aduce surprize și răsturnări de situație pentru toate semnele zodiacului. Este esențial să fim conștienți de aceste influențe astrale și să luăm măsurile necesare pentru a trece prin această perioadă cu seninătate și rezistență.

Citește și:   Horoscop 29 mai 2023: unele zodii își vor atinge obiectivele pe care și le-au propus de mult timp
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Astrologie » Eclipsa totală de soare din 20 aprilie 2023 și retrogradul lui Mercur: răsturnări majore în vedere pentru cele 12 semne ale zodiacului!