Ecuația 8+5=19 este falsă, dar este posibil să o corectezi prin eliminarea a 3 potriviri. Poți trece acest test de IQ în mai puțin de 35 de secunde?

Rețelele sociale au devenit un loc în care provocările și puzzle-urile sunt stabilite pentru a testa nivelul de inteligență și capacitatea de rezolvare a problemelor oamenilor care le acceptă.

Aceste jocuri intelectuale scopul de a stimula mintea în timp ce vă distrați. THE jocuri ale mintiiTHE provocări logice sau puzzle-urile sunt o modalitate populară de a vă verifica IQ-ul și de a-l compara cu alții. In acest articol iti ofer un provocare intelectualăcare constă în a corecta ecuația 8+5=19 prin eliminarea a 3 potriviri.

Test IQ: Eliminați 3 potriviri pentru a face ecuația corectă

Testele de IQ și ghicitorile sunt exerciții care ne testează capacitatea, abilitățile și cunoștințele de gândire logică. În acest caz, este vorba de a elimina 3 potriviri astfel încât ecuația să devină corectă.

Test IQ - scoateți 3 bețe de chibrit pentru a face ecuația corectă
Test IQ – scoateți 3 bețe de chibrit pentru a face ecuația corectă

Pentru a reuși în acest tip de provocare, trebuie să ne concentrăm și să avem o bună aptitudine cognitivă. In plus, trebuie sa tinem cont de toate informatiile disponibile pentru a avea o viziune globala asupra problemei. Odată făcut acest lucru, trebuie să găsim soluția potrivită care să rezolve toate ecuațiile propuse.

Pentru a trece un test de IQ, este esențial să te concentrezi bine și să analizezi cu atenție situația. Trebuie să fii atent la detalii și la mediul limitat pentru a găsi o soluție potrivită. Aceste exerciții sunt foarte pline de satisfacții pentru că ne pot ajuta să ne dezvoltăm abilitățile logice și cognitive, dar pentru asta trebuie să te concentrezi pe găsirea soluției potrivite.

Soluția la provocarea intelectuală: echilibrați 8+5=19 prin eliminarea a 3 chibrituri

Felicitări tuturor celor care au acceptat provocarea și au găsit soluția puzzle-ului! 9+5=14 a fost ecuația corectă și potrivirile de eliminat sunt cele prezentate în imaginea de mai jos.

Test IQ - scoateți 3 bețe de chibrit pentru a face ecuația corectă - soluție
Soluţie

Vă mulțumim pentru timpul petrecut încercând să rezolvați această ghicitoare și vă invităm să împărtășiți această provocare cu prietenii tăi de pe rețelele de socializare pentru a-i amuza și a le oferi un moment de distracție.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Ecuația 8+5=19 este falsă, dar este posibil să o corectezi prin eliminarea a 3 potriviri. Poți trece acest test de IQ în mai puțin de 35 de secunde?