Este nevoie de mai puțin de 15 secunde pentru ca cei mai buni să finalizeze această provocare cu meciuri. Crezi că faci parte din ea?

Testele de IQ și ghicitorile sunt o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Ambele sunt un mijloc de învățare, dar și o sursă de distracție. Provocările au devenit foarte populare pe rețelele de socializare, deoarece stimulează creativitatea și dezvoltă abilitățile cognitive.

Astăzi vă aducem un puzzle cu meciuri care este printre cele mai faimoase: durează mai puțin de 15 secunde pentru ca cei mai buni să finalizeze această provocare cu meciuri. Crezi că faci parte din ea?

Această provocare constă în rezolvarea ecuației „9×5=32” folosind potriviri. Participanții trebuie să le alinieze pentru a obține rezultatul dorit. Timpul acordat este limitat, deoarece doar cei mai buni îl pot finaliza în mai puțin de 15 secunde!

Rezolvați ecuația „9×5=32” în mai puțin de 15 secunde mutând 2 bețe de chibrit

Îți plac provocările și ești gata să-ți testezi abilitățile cognitive? Deci încearcă asta joc de inteligență care este printre cele mai cunoscute.

Test IQ - 9x5=32
test de inteligenta

Trebuie să rezolvi ecuația „9×5=32” folosind potriviri și asta, în mai puțin de 15 secunde! Pare aproape imposibil, nu-i așa? Totuși, dacă ești pregătit pentru o mare provocare și te gândești în afara cutiei, atunci avem jocul pentru tine.

Puteți muta doar 2 bețe de chibrit pentru a face ecuația corectă.

Soluția la provocare

Dorim să-i felicităm pe fiecare dintre participanți pentru angajamentul și determinarea lor în această provocare superbă!

Test IQ - 9x5=32 - tutorial
Soluţie

Ne bucurăm cu adevărat să vedem că acest tip de provocare este atât de popular pe rețelele de socializare, precum Instagram și Twitter. Soluția acestei ghicitori este: 4×8 = 32.

Încă o dată, vrem să mulțumim tuturor participanților la provocare pentru participarea lor minunată!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Este nevoie de mai puțin de 15 secunde pentru ca cei mai buni să finalizeze această provocare cu meciuri. Crezi că faci parte din ea?