Este nevoie de mai puțin de 60 de secunde pentru ca genii să finalizeze acest test unic de IQ. Nu fi dezamăgit dacă nu o faci!

În ultimii ani, puzzle-uri si jocuri ale mintii au câștigat popularitate pe internet și rețelele sociale. THE provocări intelectualesau mai precis cel jocuri intelectualesunt una dintre cele mai eficiente moduri de a vă antrena creierul și de a vă stimula logica.

Printre aceste provocări logice, testul IQ este una dintre cele mai interesante. Scopul este de a elimina 5 chibrituri astfel încât să rămână doar 3 triunghiuri. Puțini oameni ajung acolo în mai puțin de 60 de secunde. Să vedem dacă ai ce trebuie pentru a accepta această provocare UNICA!

Test IQ: eliminați 5 chibrituri astfel încât să rămână doar 3 triunghiuri

Testele de inteligență și ghicitorile sunt modalități de a măsura capacitatea noastră de a raționa. Obiectivul este de a manipula elemente și de a găsi soluția cea mai potrivită. În acest tip de provocare, trebuie să ne concentrăm pentru a rezolva problema propusă. Asa de, scoateți 5 chibrituri astfel încât să rămână doar 3 triunghiuri poate fi o adevărată provocare.

Test IQ _ eliminați 5 chibrituri pentru a obține 3 triunghiuri
Test IQ: eliminați 5 chibrituri pentru a obține 3 triunghiuri

Pentru a realiza acest lucru trebuie sa observam modul in care sunt aranjate chibriturile si sa le indepartam pe cele care impiedica formarea triunghiurilor. Nu te grăbi și nu te gândești înainte de a acționa poate fi cheia.

Acest tip de test ne permite, de asemenea, să vedem cât de observatori suntem și cât de capabili suntem să ne folosim cunoștințele practice. Așa că pentru a rezolva această ghicitoare, trebuie să observați cu atenție chibriturile și să vă faceți timp pentru a înțelege diagrama înainte de a le elimina pe cele care nu sunt folosite pentru a forma triunghiurile.

Exercițiul poate părea simplu, dar necesită o bună concentrare. Prin urmare, trebuie să ne acordăm timpul necesar pentru a găsi o soluție adecvată.

Rezolvarea unei ghicitori ca aceasta este o adevărată provocare și pentru a o depăși, trebuie să te concentrezi și să-ți faci timp pentru a analiza situația. Observarea meciurilor și înțelegerea modului în care sunt aranjate ne poate ajuta să găsim soluția.

Concentrarea este cheia pentru că chiar dacă cazul pare simplu, necesită o bună reflecție înainte de a putea lua măsuri. Astfel, făcându-vă timp pentru a analiza bine datele, puteți găsi o soluție adecvată.

Soluția la provocarea intelectuală a zilei

Soluția este prezentată în imaginea de mai jos.

eliminați 5 chibrituri pentru a obține 3 triunghiuri - soluție
Soluție de test IQ triunghiuri

Dorim să mulțumim tuturor celor care au acceptat provocarea și au petrecut timp încercând să o rezolve. Nu ezitați să împărtășiți această provocare celor din jur pe rețelele de socializare pentru ca și ei să se provoace și să găsească soluția!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Este nevoie de mai puțin de 60 de secunde pentru ca genii să finalizeze acest test unic de IQ. Nu fi dezamăgit dacă nu o faci!