Esti un geniu? Demonstrează-l completând această provocare cu meciuri în mai puțin de 35 de secunde!

Rețelele sociale și internetul sunt foarte populare pentru ele puzzle-uri Și jocuri ale mintii. Acestea au fost lansate pentru a testa abilitățile intelectuale ale jucătorilor prin intermediul provocări intelectualecare pot fi diverse subiecte precum geografia, astronomia sau jocuri intelectuale. A apărut o nouă provocare: testul IQ constând în inversarea direcției piramidei prin mutarea a 3 chibrituri. Acest joc se bazează pe principii logice și necesită o bună concentrare și o bună abilitate de a rezolva puzzle-uri. provocări logice. Deci, poți accepta această provocare?

Testul IQ: inversează direcția piramidei mutând 3 chibrituri

Testele IQ sunt modalități de a evalua capacitatea unei persoane de a rezolva puzzle-uri logice. Aceste exerciții pot fi foarte variate și uneori necesită multă concentrare și reflecție. Scopul este de a inversa direcția piramidei prin mutarea a 3 chibrituri.

Test IQ _ răsturnează piramida mutând 3 chibrituri
test de inteligenta

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să observăm cu atenție imaginea și să reflectăm asupra consecințelor alegerilor noastre conform regulilor care se aplică acestui exercițiu. Ne putem folosi memoria, abilitățile analitice și matematice pentru a găsi cea mai bună soluție.

Odată ce ne-am concentrat atenția în mod corespunzător și am luat în considerare toate posibilitățile, ar trebui să putem găsi o soluție eficientă care să inverseze direcția piramidei.

Soluția la provocare

Suntem bucuroși să vă anunțăm că provocarea a fost rezolvată! Soluția este explicată în imaginea de mai jos.

Test IQ _ răsturnați piramida mutând 3 chibrituri - soluție
Soluție la provocare

Dorim să mulțumim tuturor celor care au acceptat această provocare și au petrecut timp încercând să găsească soluția. Nu ezitați să împărtășiți această provocare celor din jur pe rețelele sociale pentru a încuraja participarea și divertismentul.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Esti un geniu? Demonstrează-l completând această provocare cu meciuri în mai puțin de 35 de secunde!