Există un singur meci de mutat pentru a echilibra ecuația, dar care? Doar geniile trec acest test IQ în mai puțin de 15 secunde

Astăzi vă aducem o provocare care poate fi rezolvată în câteva secunde de genii și vă va pune la încercare inteligența! Acesta este un puzzle cu chibrituri de echilibrat, a cărui ecuație este 1+2+3+8=21. Doar cei mai strălucitori pot rezolva această întrebare în mai puțin de 15 secunde. Dacă ești pregătit pentru provocare, atunci urmează-ne!

Testele IQ sunt o modalitate excelentă de a-ți testa inteligența și de a afla unde stau abilitățile tale. Puzzle-urile și alte provocări au fost întotdeauna populare printre oamenii cărora le place să concureze împotriva altora în jocuri de stimulare a creierului.

Aceste puzzle-uri sunt adesea distribuite pe rețelele de socializare și pot lua forma unor calcule mentale sau provocări logice cu forme geometrice.

Test IQ: echilibrați ecuația prin mișcarea unui singur bețișor de chibrit

Cauți o nouă provocare? Avem ceea ce ai nevoie! Astăzi, vă propunem următoarea ghicitoare: 1+2+3+8=21.

Testul IQ - 1+2+3+8=21
test de inteligenta

Această ghicitoare este perfectă pentru a-ți testa inteligența și poate fi rezolvată în doar câteva secunde de cei mai străluciți dintre voi. Dar atenție! Poți doar să te miști un singur meciși ai doar 15 secunde pentru a găsi soluția. Deci, sunteți gata să acceptați provocarea?

Realizarea unui puzzle necesită inteligență și creativitate. Acordați o atenție deosebită fiecărui element pentru a găsi soluția în cel mai scurt timp. Fă-ți timp să observi și să te concentrezi pentru a rezolva această provocare în doar 15 secunde. Suntem convinși că poți accepta această provocare, așa că nu mai ezita și încearcă-ți norocul!

Soluție la provocare

Felicităm și mulțumim participanților pentru participarea lor activă la această provocare. Aceste tipuri de provocări sunt foarte populare pe rețelele sociale precum Twitter și Facebook, așa că ne bucurăm că ai jucat. Soluția este 7+2+3+8=21. V-am oferit o imagine mai jos pentru a explica soluția mai detaliat.

Test IQ - 1+2+3+8=21 - explicație
Soluţie

Încă o dată, vă mulțumesc că ați jucat această provocare și că ați găsit răspunsul corect!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Există un singur meci de mutat pentru a echilibra ecuația, dar care? Doar geniile trec acest test IQ în mai puțin de 15 secunde