Geniile găsesc răspunsul la acest test IQ în mai puțin de 35 de secunde. Ești unul?

Provocările intelectuale și puzzle-urile pot fi un mod distractiv și antrenant de a petrece timpul, iar acestea au câștigat popularitate pe rețelele sociale și pe internet. Aceste jocuri puzzle ne stimulează creierul în timp ce ne oferă o oportunitate de a ne distra. Recent, pe rețelele de socializare a apărut un test de IQ, oferind utilizatorilor de internet să încerce găsiți valoarea lipsă a celui de-al treilea pătrat în mai puțin de 35 de secunde.

ASA DE, poți îndeplini această provocare și poți găsi răspunsul corect? Să aflăm împreună ce se ascunde în spatele acestei întrebări! Testele IQ sunt o formă de provocare intelectuală care măsoară inteligența și abilitățile cognitive ale unei persoane. Ele pot fi sub formă de puzzle-uri, chestionare sau chiar jocuri.

Testele IQ sunt concepute pentru a evalua capacitatea unei persoane de a rezolva probleme, înțelegerea și capacitatea de a învăța. Testele IQ pot fi utile în identificarea zonelor în care o persoană are nevoie de mai multă pregătire și dezvoltare și, de asemenea, pot ajuta la evaluarea dacă o persoană este capabilă să îndeplinească anumite sarcini.

Test IQ: Găsiți valoarea lipsă în ultimul pătrat

Testele de IQ și ghicitorile sunt o modalitate excelentă de a-și testa capacitatea rațională și logică. Acest tip de exercițiu necesită o bună concentrare și utilizarea cunoștințelor dobândite prin experiență. În acest caz precis, sarcina este de a găsi valoarea numărului lipsă în al treilea pătrat.

Testul IQ - care este numărul lipsă din al treilea pătrat
Testul IQ – care este numărul lipsă din al treilea pătrat?

Pentru aceasta, este necesar să analizați celelalte două pătrate pentru a găsi logica de calcul. Această abordare ne permite să ne folosim abilitățile analitice și matematice pentru a găsi soluția optimă. Prin urmare, este important să respectați cu atenție informațiile disponibile pentru a stabili raționamentul adecvat.

Pentru a reuși în acest tip de provocare, este necesar să vă concentrați și să vă folosiți cunoștințele. In efect, găsiți valoarea numărului care lipsește în al treilea pătratanalizând celelalte două pătrate pentru a găsi logica de calcul.

Pentru aceasta este necesară o bună concentrare precum și o aplicare a abilităților analitice și matematice dobândite prin experiență. Pe scurt, pentru a reuși în acest tip de provocare, sunt necesare o concentrare solidă și un raționament adecvat.

Soluția testului IQ

Dorim să mulțumim tuturor celor care au acceptat provocarea și au venit cu soluția. Rezolvarea ecuației a fost 1×2+7×4=30 și 9×3+6×2=39 și, prin urmare, 4×3+5×2=22.

Testul IQ - care este numărul lipsă din al treilea pătrat - soluție
Soluţie

Sperăm că această provocare v-a distrat și v-a stimulat creierul. Simțiți-vă liber să împărtășiți această provocare pe rețelele de socializare, astfel încât și alte persoane să poată accepta provocarea!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Geniile găsesc răspunsul la acest test IQ în mai puțin de 35 de secunde. Ești unul?