Horoscop pentru săptămâna 15-21 mai 2023: ai grijă la impactul Lunii Noi în Taur asupra zodiei tale!

Pentru săptămâna 15-21 mai 2023, suntem îndrumați prin mișcarea planetară a lui Mercur care se află în retrograd până pe 16 mai sub constelația Taurului. 19 mai va fi o dată importantă pentru că va marca sosirea Lunii Noi în zodia Taurului. Este timpul să ne pregătim pentru schimbările pe care săptămâna aceasta ne le rezervă.

Astrele au planuri pentru fiecare dintre noi și acest horoscop săptămânal își propune să ajute oamenii al căror semn zodiacal este influențat de aceste evenimente astronomice să înțeleagă cum își pot adapta atitudinea la provocările care vor veni.

Când îți schimbi punctul de vedere, totul în jurul tău se schimbă. – Paulo Coelho

Horoscop pentru săptămâna 15-21 mai 2023
Horoscop pentru săptămâna 15-21 mai 2023

Astrele ne dezvăluie ce ne rezervă săptămâna 15-21 mai 2023. Iată o previzualizare la ce să vă așteptați în această săptămână.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Săptămâna aceasta urmează să ai o perioadă fructuoasă, așa că profită de ocazie pentru a da un nou impuls proiectelor tale. Mercurplaneta comunicării și a afacerilor, este în retrogradă până pe 16 mai sub constelația Taurului.

Această perioadă vă poate permite să vă avansați proiectele și să vă îmbunătățiți productivitatea. Nu ezitați să vă gândiți înainte de a lua decizii importante pentru că lucrurile se pot accelera foarte repede.

Săptămâna aceasta va fi amestecată când vine vorba de dragoste. Acolo Lună nouă, care va avea loc pe 19 mai în zodia Taurului, înseamnă că poate doriți să lăsați trecutul în pace și să începeți din nou cu partenerul sau să căutați o relație mai durabilă. Dacă ești singur, acum poate fi un moment grozav să găsești pe cineva cu care să-ți împărtășești dragostea.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Va fi o săptămână uimitoare pentru Taur! Cu Mercur care se pregătește să iasă din perioada retrogradă pe 16 mai sub constelația Taurului, vei avea energie nouă și inspirație reînnoită. Veți începe să vedeți progrese în proiecte și idei care vă pasionează.

Luna Noua, 19 mai, este ocazia perfectă de a-ți stabili intenții clare și de a ancora această nouă energie pozitivă în mintea ta. Gândește-te la ceea ce vrei cu adevărat să realizezi și fă-ți timp pentru a planifica cum să ajungi acolo.

Săptămâna aceasta, ai încredere în intuiția ta pentru că este foarte puternică chiar acum. De asemenea, poate fi un moment bun pentru a investi în activități spirituale precum meditația sau introspecția, care vă vor permite să descoperiți mai profund cine sunteți și de ce aveți nevoie pentru a obține succesul.

Abilitatea ta de a comunica ar trebui să crească și în această săptămână, așa că folosește-o pentru a construi relații pozitive cu ceilalți. Orice ai face, asigură-te că profiti din plin de acest moment frumos, apreciind fiecare secundă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În această săptămână, Gemenii se vor simți influențați de Mercurplanetă care se află în retrogradă până pe 16 mai sub constelația Taurului.

Cu această aliniere astrală specială, ei vor fi conduși să reflecteze asupra situației lor și să-și ia timp pentru a face un bilanț al obiectivelor lor. Cu toate acestea, acesta nu este un moment ideal pentru a lua decizii importante.

zodia Gemeni
zodia Gemeni

Pe 19 mai, cel Lună nouămereu sub semnul Taurului, le va oferi Gemelor o nouă și proaspătă oportunitate de a începe din nou.

Ei vor avea apoi ocazia să pună în practică tot ce au învățat în această perioadă introspectivă și să avanseze într-o direcție care li se potrivește.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Săptămâna aceasta, cariera ta va fi marcată de succes. Te vei simți pe deplin motivat și capabil să faci față oricărei provocări care îți iese în cale.

Și asta mulțumesc în poziţia lui Mercur, care se află în retrograd până pe 16 mai sub constelația Taurului. Acest lucru vă va stimula creativitatea și capacitatea de a găsi soluții inovatoare. Atingeți această energie reînnoită pentru a merge mai departe și a vă atinge obiectivele.

În dragoste, vor fi câteva suișuri și coborâșuri în această săptămână. Rămâneți deschis noilor întâlniri, dar nu sari prea repede la oportunitățile care îți ies în cale. Fă-ți timp pentru a cunoaște persoana înainte de a te angaja mai departe, deoarece a Lună nouă19 mai în zodia Taurului, ți-ar putea tulbura judecata.

Leu (23 iulie – 22 august)

Săptămâna aceasta leii se pot aștepta la schimbări în viața lor profesională. Cu Mercur în retrograd până pe 16 mai sub constelația Taurului și a Lună nouă pe 19 mai în această zodie, acești nativi vor putea beneficia de multe avantaje la locul de muncă.

Cu toate acestea, dacă ești în căutarea dragostei, este timpul să ai răbdare. S-ar putea să te confrunți cu obstacole neașteptate și relația ta actuală poate întâmpina dificultăți. Fă-ți timp să gândești calm și singur înainte de a lua o decizie.

Această perioadă este plină de oportunități pentru Lions care au voința de a merge mai departe profesional. Fie că este un job sau un proiect personal, totul este posibil săptămâna aceasta datorită energiilor bune care domnesc în jurul tău. Evitați cu înțelepciune posibilele conflicte cu colegii sau șefii dvs., deoarece acestea vă pot păta perspectivele.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În această săptămână, Mercurcare se află în retrograd sub constelația Taurului până pe 16 mai, vă va influența capacitatea de a comunica.

Cel mai bine este să rămâi calm și să fii atent înainte de a lua decizii importante pentru a evita greșelile costisitoare. Va fi și un nou Luna 19 mai în zodia Taurului, care va fi un moment bun pentru a face ceva nou sau pentru a schimba un obicei care nu funcționează pentru tine.

Dar aveți grijă, deoarece aceste schimbări pot fi mai dificile decât se aștepta. În plus, sensibilitatea ta va fi sporită și poate fi dificil să ignori opiniile celorlalți. Așa că aveți grijă la critici, deoarece acestea vă pot afecta mai mult decât de obicei.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi foarte pozitivă pentru persoanele din zodia Balanță, deoarece Mercurcare se află în retrograd până pe 16 mai sub constelația Taurului, vă va aduce protecția sa și vă va oferi oportunități suplimentare.

Optimismul și creativitatea dvs. sunt la apogeu în această săptămână, datorită Lună nouă, care se va forma pe 19 mai în zodia Taurului. Cu această nouă energie cosmică în aer, proiectele tale personale vor fi încurajate și hotărârea ta va fi întărită.

horoscopul balantei
Semnul Balanță

Relațiile vor deveni din ce în ce mai importante și constructive în această săptămână. Vei avea ocazia să comunici clar și să iei decizii sensibile cu privire la viitorul tău. În plus, finanțele tale vor beneficia foarte mult de eforturile pe care le depui în această săptămână.

Profită din plin posibilități pozitive vi se deschid în această săptămână! Poate fi o perioadă foarte plină de satisfacții pentru dezvoltarea ta personală și profesională.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Săptămâna aceasta, Mercur ieşind din retrogradarea lui sub constelația Taurului îți va oferi un plus de energie pentru afacerea ta.

Intuiția și perspicacitatea dumneavoastră pot fi folosite la locul de muncă, așa că profitați de ele! Acolo Lună nouăpe 19 mai în zodia Taurului, vă va oferi oportunități interesante în chestiuni profesionale și ar trebui să puteți beneficia de noi perspective datorită acesteia.

În dragoste, lucrurile vor fi mai complicate. Va trebui să încerci să găsești echilibrul potrivit între prietenie și dragoste. Lăsați-vă inima să vă ghideze în timp ce păstrați capul rece pentru a lua deciziile corecte.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Săptămâna aceasta Mercur este în retrograd sub constelația Taurului până pe 16 mai. Deși poate părea tulburător, amintiți-vă că mișcarea este o parte naturală a ciclului lui Mercur și vă poate beneficia chiar!

Această perioadă îți va oferi ocazia să reflectezi asupra anumitor aspecte ale vieții tale și să găsești soluții creative la probleme care ar fi fost greu de rezolvat înainte.

În plus, a efect de lună nouă, 19 mai, va avea loc în zodia Taurului. Aceasta va fi o oportunitate grozavă de a stabili intenții pozitive, astfel încât să puteți atinge obiectivele înalte la care ați lucrat atât de mult timp.

Prin urmare, săptămâna aceasta va fi plină de posibilități pentru Săgetători! Perspectiva și optimismul dumneavoastră vă vor fi deosebit de utile în această perioadă!

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În această săptămână, Mercur se mișcă din nou în direcția corectă după ce a intrat în retrograd sub constelația Taurului.

Acolo lună nouă, care sosește pe 19 mai în Taur, te poate ajuta să înțelegi lucrurile și să stabilești ce vrei pentru viitorul tău. Acest lucru poate fi deosebit de benefic pentru cariera ta.

Horoscop Capricorn
semnul capricornului

Viața ta amoroasă va fi mai amestecată în această săptămână. Este posibil ca emoțiile și tensiunile să apară rapid dacă nu ești atent.

Încercați să păstrați o atitudine deschisă și pozitivă, dar fiți pregătit să luați măsuri pentru a vă proteja sentimentele.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Săptămâna aceasta se prezintă ca o perioadă foarte dinamică pentru Vărsător în ceea ce privește viața profesională. Sunteți înclinat să vă asumați riscuri și să inoveți, ceea ce poate duce la un mare succes. Mercurretrograd până pe 16 mai sub constelația Taurului, îți permite să fii mai atent și mai hotărât în ​​deciziile tale.

În dragoste, este o perioadă mai mixtă. THE Luni noi, 19 mai, în zodia Taurului, îi invită pe Vărsători să-și privească viața amoroasă cu un ochi critic înainte de a lua decizii importante. Dar să nu mergem nici la extrem: păstrează-ți simțul obișnuit al umorului și optimismul!

Pești (20 februarie – 20 martie)

În această săptămână, Mercur retrograd sub constelația Taurului până pe 16 mai. Acest lucru poate aduce schimbări neașteptate sau o perioadă de ajustare pentru planurile dvs. Apoi, pe 19 mai, a Lună nouă va avea loc în zodia Taurului care va fi propice introspecției și luării unor decizii importante.

Acest ciclu lunar va influența și capacitatea ta de a recunoaște conexiunile dintre trecut și prezent. Acest moment vă va permite să vă conectați cu lucrurile pe care le-ați văzut și învățat înainte pentru a lua decizii mai bune acum.

Nu vă grăbiţi, analizați cu atenție fiecare situație înainte de a lua o decizie importantă în această săptămână. Va trebui să faceți față unor alegeri dificile și este important să le rezolvați cu înțelepciune.

Citește și:   2 zodii sunt pe drumul spre succes: luna iunie 2023 va oferi mari oportunități financiare
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Astrologie » Horoscop pentru săptămâna 15-21 mai 2023: ai grijă la impactul Lunii Noi în Taur asupra zodiei tale!