Iluzie optică: sunt 5 fluturi ascunși în această ilustrație. Veți putea să-i depistați în mai puțin de 30 de secunde?

Iluziile optice sunt teste vizuale care pot fi distractive și provocatoare în același timp. Ei permit testarea abilităților de concentrare și observaredar și să se distreze.

Și asta vă oferă provocarea vizuală a zilei: găsiți în mai puțin de 30 de secunde cei 5 fluturi ascunși în ilustrația celebrul artist maghiar Dudolf care etape multe flori colorate. Aceste provocări vizuale sunt foarte populare pe internet și împărtășite de mii de utilizatori cărora le place să se relaxeze. Deci, vei putea face față provocării?

Iluzie optică: vei reuși să vezi cei 5 fluturi ascunși în mai puțin de 30 de secunde?

Acest tip de provocare vizuală este o modalitate excelentă de a-ți antrena mintea și capacitatea de a observa detalii neobișnuite. Pentru a reuși în acest gen de provocare, va trebui să observi bine imaginea și să te concentrezi pe fiecare parte. Fluturii sunt foarte bine camuflati, asa ca va trebui sa fim vigilenti!

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!
provocare vizuală - găsiți cei 5 fluturi din imagine - provocare
Provocare vizuală – ©Dudolf

Fă-ți timp și caută cu atenție, privind la dreapta, la stânga și la centru. Odată ce le-am găsit pe toate cele 5, putem spune că am îndeplinit cu succes provocarea!

Va trebui să fim creativi și imaginativi pentru a reuși această provocare. Nu este suficient să te uiți la poză și să vezi fluturii. Trebuie să ne stiu unde sa cautianalizează fiecare detaliu și concentrează-te pe observație.

Nu te grăbi, fă-ți timp și cauta pana gasesti cei 5 fluturi ascunsi. Este o modalitate grozavă de a-ți provoca mintea și de a vedea dacă poți alege detaliile care nu sunt evidente.

O provocare vizuală de succes?

Am făcut participanții să aștepte un timp și le-am oferit o provocare vizuală de rezolvat. Ne bucurăm să vedem că atât de mulți dintre ei au acceptat cu succes provocarea!

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Dacă să găsești 5 fluturi, sau pentru a ne distra încercând, mulțumim tuturor celor care au contribuit la această provocare și și-au împărtășit rezultatele pe rețelele de socializare. Am evidențiat tutorialul provocării vizuale în imaginea de mai jos, așa că profitați de ocazie pentru a o împărtăși prietenilor și vedeți cine reușește să ducă la bun sfârșit provocarea.

provocare vizuală - găsiți cei 5 fluturi din imagine - soluție
Soluţie

Sperăm că acest mic joc te va distra și că te va face să vrei să participi la alte provocări similare. Mulțumesc încă o dată tuturor celor care au luat parte la joc.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Iluzie optică: sunt 5 fluturi ascunși în această ilustrație. Veți putea să-i depistați în mai puțin de 30 de secunde?