Iluzie optică: te provocăm să găsești cele 10 animale ascunse în mai puțin de 45 de secunde!

Odată cu apariția tehnologiilor moderne, iluziile optice și testele vizuale sunt din ce în ce mai prezente. O provocare vizuală bună poate fi distractivă și interesantă în același timp. Aici vă vom oferi un mic test vizual: găsiți cele 10 animale ascunse în mai puțin de 45 de secunde! Pentru a vă provoca, am ales a desen a unui peisaj care amintește de savana.

Provocările vizuale sunt foarte populare și sunt adesea văzute ca o activitate distractivă pentru a te distra cu prietenii sau singur. Dar nu trebuie să uităm că aceste mici jocuri ne pot ajuta și la îmbunătățirea abilităților noastre de observare și a noastră concentraţie.

Deci, să vedem dacă te descurci cu asta. provocare. Găsiți cele 10 animale ascunse pe ilustrație în mai puțin de 45 de secunde! Vei reusi?

Iluzie optică: vei găsi toate animalele ascunse în ilustrație?

Provocarea vizuală este aici! Este necesar să observați și să vă concentrați asupra detalii neobișnuite. În acest joc aveți 45 de secunde pentru a observa toate animalele ascunse în imagine.

provocare vizuală - găsiți cele 10 animale ascunse
provocare vizuală – imagine: facebook

Poate părea ușor, dar pentru a o realiza, trebuie să cauți prin iluzia optică și să observi cele mai mici indicii. Scopul este de a privi cu atenție fiecare parte mică a diagramei și de a găsi forme care pot fi asociate cu un animal. Odată ce vezi un animal, nu uita să-l etichetezi. Suntem siguri că dacă ești atent și că ești imaginativ, vei finaliza această provocare înainte ca temporizatorul să se termine! Deci, gata să accepte provocarea?

Chiar trebuie să-ți faci creierul pentru a trece acest test vizual! Va trebui să descoperi forme care pot fi asociate cu un animal și localizați-le în imagine. Trebuie de asemenea concentrează-ți atenția pe locuri neobișnuite și folosește-ți imaginația pentru a-ți imagina ce forme conțin această iluzie optică.

Amintiți-vă că fiecare secundă contează, așa că nu ezitați să etichetați cât mai curând posibil animalele pe care le găsiți. Suntem siguri că, dacă dați dovadă de perspicacitate și determinare, veți putea finaliza provocarea noastră înainte de expirarea cronometrului! Deci, sunteți gata să acceptați provocarea?

Animalele provocate vizuale: misiune îndeplinită?

Suntem încântați să anunțăm că participanții la programul nostru provocare vizuală a reusit cu brio! Am furnizat o imagine și am cerut să găsim următoarele animale: Taur, Papagal, Cocoș, Vulpe, Elefant, Cal, Crocodil, Gâscă și Cerb. Al zecelea era de fapt un bărbat care își fuma pipa cu capul în jos în stânga copacului. Toate aceste elemente pot fi văzute în imaginea de mai jos.

provocare vizuală - găsiți cele 10 animale ascunse - tutorial
Soluție – Imagine: facebook

Dorim să salutăm inteligența și simțul observației participanților care au acceptat cu succes această provocare. Sperăm că v-a plăcut participarea la fel de mult ca și noi și îi încurajăm pe toți cei care doresc să împărtășească jocul nostru pe rețelele sociale.

Vă mulțumim din nou pentru participarea entuziastă și pentru sprijinul neclintit. Nu ezita să vezi care este următoarea ghicitoare care vine pe canalele noastre pentru a-ți provoca prietenii!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Iluzie optică: te provocăm să găsești cele 10 animale ascunse în mai puțin de 45 de secunde!