Iluzie optică: vei reuși să identifici cele 3 emoji diferite în mai puțin de 15 secunde? 95% dintre oameni nu reușesc acest test vizual

Provocarea vizuală de astăzi este un pic mai complicată decât de obicei, așa că fiți foarte atenți. Nu vreți să ratați șansa de a participa și de a încerca să treceți această provocare.

Dă tot ce ai mai bun și vezi cât de repede poți găsi cele trei emoji diferite în acest test vizual. În mod normal, dacă aveți o vedere bună, 15 secunde ar trebui să fie mai mult decât suficiente pentru a le găsi pe toate. Mult noroc!

Iluzie optică: găsește cele 3 emoji diferite în acest test vizual

Crezi că poți face această provocare? Tot ce trebuie să faci în provocarea virală de astăzi este să găsești diferitele emoji din ilustrație, pentru care îți vom da maximum 15 secunde.

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!
test vizual găsiți cele 3 emoji diferite
găsiți cele 3 emoji diferite în acest test vizual

Deși multe persoane au încercat să găsească emoticoanele în limita de timp, este adevărat că foarte puțini au reușit. Nu renunțați și arătați ce puteți face. Provocările vizuale nu încetează niciodată să uimească milioane de oameni online.

La prima vedere, veți observa doar că acestea sunt emoticoane cu caracteristici identice. Dar, dacă te uiți cu atenție, vei vedea că există 3 emoticoane diferite printre ele. Sarcina ta este să le găsești în 15 secunde.

Soluția la acest test vizual

Nu vă descurajați dacă nu ați găsit încă răspunsul. Aceste provocări pot necesita mult timp și răbdare și nu toată lumea este un geniu care le poate rezolva rapid. Dacă nu vă numărați printre cei câțiva care au reușit, vedeți soluția de mai jos.

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!
test vizual găsiți cele 3 emoji diferite (2)
Soluția la acest test vizual

Ți-a plăcut testul vizual de astăzi? Vă felicităm dacă ați reușit în această provocare. Iar dacă nu ați reușit, vă încurajăm să continuați să încercați acest tip de provocări.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Iluzie optică: vei reuși să identifici cele 3 emoji diferite în mai puțin de 15 secunde? 95% dintre oameni nu reușesc acest test vizual