Iluzie optică: vei reuși să vezi cocoșul, găina și cei 3 pui ascunși în acest copac în mai puțin de 30 de secunde?

Îți plac testele vizuale și iluziile optice? Atunci această provocare vizuală este pentru tine! În această imagine, este o ilustrare a unui copac în care se pot distinge diferite forme. Misiunea care ți-a fost atribuită dacă o accepți este simplă (sau nu): trebuie să reușești să localizați cocoşAcolo pui iar cei trei puii care se contopesc cu ramurile în mai puţin de 30 de secunde.

Provocările vizuale sunt foarte populare și oferă un moment minunat de divertisment și relaxare. De asemenea, vă testează capacitatea de a observa și de a vă concentra atenția asupra unui anumit obiect sau imagine. Iluziile optice sunt o modalitate excelentă de a vă stimula creierul pentru a vă îmbunătăți abilitățile cognitive.

Deci, sunteți gata să acceptați această provocare? Așa că încearcă să găsești cocoșul, găina și cei trei pui ascunși în acest copac în mai puțin de 30 de secunde!

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Iluzie optică: vei reuși să vezi cocoșul, găina și cei 3 pui ascunși în acest copac în mai puțin de 30 de secunde?

Provocarea ta este să găsești cocoșul, găina și cei trei pui ascunși într-un copac. Doar ai 30 de secunde pentru a finaliza acest test. Este necesar să observați și să vă concentrați asupra detalii neobișnuite, pentru că nu vei găsi ușor toate animalele care se ascund. Nu uita că sunt foarte bine camuflate!

provocare vizuală - găsiți cele 4 păsări de curte ascunse în acest copac
Iluzie optica

Pentru a reuși această provocare vizuală, va trebui, așadar, să vă faceți timp pentru a privi îndeaproape fiecare parte a copacului pentru a identifica tot ceea ce este diferit de celelalte elemente și cauta animale. Deci, ești pregătit pentru provocare?

Pentru a trece acest test vizual, va trebui să demonstrați creativitate și vigilență sporită. Trebuie să te uiți cu atenție la fiecare parte a copacului pentru a găsi animalele care se ascund. Trebuie să observăm tot ce este extraordinar, deoarece aceste animale sunt foarte bine camuflate. Deci, ești pregătit pentru provocare? Vă invităm să exersează-ți mintea și imaginația pentru a o rezolva în mai puțin de 30 de secunde!

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Felicitări tuturor participanților!

Am vrut să știm dacă ați reușit să găsiți soluția la provocarea vizuală și ne bucurăm să vedem că mai mulți dintre voi ați rezolvat-o cu succes! Dar pentru cei care au nevoie de puțin ajutor, am încărcat o imagine unde elementele au fost evidențiatepentru ca toată lumea să găsească răspunsul.

provocare vizuală - găsiți cele 4 păsări de curte ascunse în acest copac - soluție
Soluţie

Dorim să mulțumim fiecăruia dintre participanți pentru entuziasmul și timpul petrecut cu această provocare. Nu ezita să împărtășești această provocare în jurul tău, împărtășind-o pe rețelele de socializare cu familia și prietenii tăi.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Iluzie optică: vei reuși să vezi cocoșul, găina și cei 3 pui ascunși în acest copac în mai puțin de 30 de secunde?