Mai puțin de 3 din 10 persoane găsesc soluția la acest test de IQ. Crezi că ești unul dintre geniile acestei lumi?

În ultimii ani, jocurile puzzle, puzzle-urile și provocările intelectuale au câștigat popularitate pe internet și rețelele sociale. Aceste jocuri intelectuale nu numai că stimulează gândirea și raționamentul logic, dar sunt și foarte distractive.

Iată o provocare care necesită o doză bună de logică pentru a o rezolva: este vorba de a muta 2 bețe de chibrit pentru a obține o egalitate din ecuația de pornire falsă care este 81-51=67. Încercați să finalizați această provocare!

Test IQ: mutați 2 meciuri pentru a obține o egalitate

Testele IQ sunt o metodă generală folosită pentru a evalua inteligența umană. Ele constau în rezolvarea puzzle-uri sau provocări care pun la încercare abilitățile analitice și cognitive ale tuturor. Această metodă este folosită în mod obișnuit de psihologi pentru a măsura IQ-ul unei persoane, deși este un concept controversat.

Testul IQ - 81-51=67
Test IQ: obțineți o egalitate mutând 2 meciuri

În cazul de față, este vorba de mutarea a 2 chibrituri pentru a obține o egalitate din ecuația falsă de pornire care este 81-51=67. Pentru a reuși în acest tip de provocare, trebuie să te concentrezi bine și să observi situația cu atenție.

O bună înțelegere a problemei face adesea posibilă găsirea rapidă a soluției adecvate puzzle-uri. Cu toate acestea, este nevoie de ceva efort și trebuie să rămânem atenți și perceptivi, în ciuda complexității sarcinilor.

Este esențial să te concentrezi și să fii atent pentru a reuși această provocare. Testarea IQ este o metodă care evaluează inteligența umană și aici implică mutarea a 2 bețe de chibrit pentru a obține cravata potrivită.

Înțelegerea temeinică a problemei este esențială pentru a găsi soluția corectă la puzzle-uri. Este deci necesar să vă faceți timp pentru a observa și analiza bine situația, chiar dacă poate părea dificilă în fața dificultăților sarcinilor.

Soluția mult așteptată pentru acest test IQ

Felicitări tuturor celor care au făcut față provocării și au găsit soluția! Soluția a fost 61=61=61, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Test IQ - 81-51=67 - tutorial
Soluţie

Suntem foarte recunoscători tuturor celor care au petrecut timp încercând să rezolve misterul. Dacă v-a plăcut să acceptați această provocare, nu ezitați să o distribui pe rețelele de socializare pentru a le permite celor din jur să se bucure de plăcerea pe care o oferă puzzle-urile!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Mai puțin de 3 din 10 persoane găsesc soluția la acest test de IQ. Crezi că ești unul dintre geniile acestei lumi?