Majoritatea oamenilor care au încercat să rezolve acest test IQ nu au găsit soluția în mai puțin de 30 de secunde!

Această ghicitoare de matematică a devenit virală la fel ca multe teste de IQ de pe site, lăsând oamenii din toate rețelele de socializare perplexi. Poți să o rezolvi?

Puzzle-urile matematice pot fi dificil de rezolvat. Cu cât exersezi mai mult, cu atât mai repede le vei putea rezolva, mai ales dacă timpul este scurt. La prima vedere, aceste numere și ecuații pot părea complicatedar sunt de fapt destul de ușor de înțeles odată ce te obișnuiești cu ele.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile în rezolvarea problemelor, practica zilnică este esențială. Pentru a vă ajuta să începeți, am creat un puzzle matematic pentru dvs. Soluția nu este atât de greu de găsit.. Pur şi simplu folosește puțină logică și să nu caute complexitatea acolo unde nu există. Nu suntem aici pentru a vă oferi o test de inteligenta dar numai pentru ca tu să iei un moment de relaxare intelectuală.

Acest puzzle de matematică este perfect pentru toate vârstele, indiferent dacă ești un student care revizuiește pentru examene sau un adult care dorește să-și mențină abilitățile de matematică. Mai mult, pentru cei care sunt părinți, este o modalitate distractivă de a ocupa copiii într-un mod inteligent în timpul unui weekend.

Testul IQ - care sunt valorile lui X și Y
Testul IQ: care sunt valorile lui X și Y?

Mii de internauți au încercat să rezolve această ghicitoare care a devenit virală, dar până acum marea majoritate au rămas nedumeriți încercând să găsească soluția în mai puțin de 45 de secunde fără a reuși.

Valorile lui x și y sunt ceea ce trebuie să aflați în acest puzzle. Multă baftă ! Și mai presus de toate, distrează-te!

În acest moment, ar trebui să aveți răspunsurile. Cu toate acestea, le vom dezvălui aici, astfel încât să vă puteți verifica calculul.

Testul IQ - care sunt valorile lui X și Y - soluție
Soluție de testare IQ

Iată detaliul complet al calculului pentru a ajunge la soluție și a defini valorile lui X și Y:

  • 3+15 = 18 -> 18/2 = 9
  • 15+7 = 22 -> 22/2 = 11
  • 7+19 = 26 -> 26/2 = 13
  • 9+11 = 20 -> 20/2 = 10
  • În același mod: 11+13 = 24 -> 24/2 = 12

X este atunci egal cu 12

Acum că știm valoarea lui X (12), putem face calculul pentru a găsi valoarea lui Y: 10+12 = 22 -> 22/2 = 11

Y este atunci egal cu 11

Ai găsit răspunsul corect? Ne-a plăcut să vă împărtășim această provocare de matematică și sperăm că v-a plăcut să căutați soluția.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Majoritatea oamenilor care au încercat să rezolve acest test IQ nu au găsit soluția în mai puțin de 30 de secunde!