Numai geniile matematicii pot rezolva aceasta ghicitoare a logicii! Te aștepți să ajungi acolo în mai puțin de 45 de secunde?

Puzzle-urile, jocurile de creier și provocările intelectuale sunt foarte populare pe internet și rețelele sociale. Utilizatorilor de internet le place să accepte provocări stimulatoare care stimulează mintea și ridică nivelul de gândire. De aceea, acest tip de provocare este atât de tentant! Testul IQ este unul dintre ele.

Provocarea este de a găsi valoarea numărului lipsă în ultimul cerc. Trebuie să găsiți logica de calcul între diferitele cercuri. Înainte de a începe provocarea, respiră adânc și concentrează-te! Testele IQ sunt concepute pentru a testa abilitățile mentale și cognitive ale unui individ pe baza unei serii de întrebări și provocări.

Ele oferă o mare oportunitate de a stimula creierul, de a îmbunătăți concentrarea și memoria. Astfel, testul IQ este un instrument util pentru a-ți evalua abilitățile intelectuale și nivelul tău de gândire!

Citește și:   Doar cei mai talentați găsesc soluția la acest test IQ în mai puțin de 25 de secunde!

Test IQ: găsiți valoarea lipsă în ultimul cerc!

Testele și puzzle-urile IQ sunt o modalitate distractivă de a vă testa logica și abilitățile de rezolvare a problemelor. Este o provocare distractivă pentru exersează-ți creierul. În cazul de față, provocare este de a găsi valoarea lipsă a ultimului cerc.

Testează IQ care este valoarea numărului lipsă din al treilea cerc
test de inteligenta

Găsirea răspunsului corect necesită înțelegerea conexiunii dintre diferitele cercuri și găsirea celui potrivit. logica de calcul. Este așadar un exercițiu care ne va cere să ne punem la încercare abilitățile cognitive. Puzzle-urile sunt o modalitate bună de a ne menține creierul în formă și de a ne stimula inteligența.

Pentru a reuși o astfel de provocare, trebuie să te concentrezi și să fii logic. Este important să înțelegeți legătura dintre diferitele cercuri și să găsiți logica potrivită pentru a calcula valoarea lipsă.

O concentrare bună și o metodă bună sunt esențiale pentru a rezolva aceste puzzle-uri care ne stimulează inteligența și ne permit să ne exersăm creierul. În cele din urmă, testele IQ sunt o modalitate distractivă și distractivă de a-ți testa capacitatea de a analiza situațiile.

Citește și:   Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Soluția la provocare

Răspunsul corect a fost 6! Mulțumim tuturor celor care și-au acordat timp pentru a finaliza această provocare. Într-adevăr, suma celor două valori din partea de sus a fost egală cu înmulțirea numărului din partea de jos cu 9.

Este exact ceea ce ați obținut adunând 50 și 31 pentru un total de 81 și înmulțind 9 cu 9 pentru același rezultat.

De asemenea, 42 + 21 = 63 și 7 x 9 a dat și 63.

În cele din urmă, 43 + 11 = 54 și 6 x 9 = 54 ne-a confirmat ipoteza.

Nu ezitați să împărtășiți această provocare intelectuală din jurul vostru pe rețelele de socializare!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Numai geniile matematicii pot rezolva aceasta ghicitoare a logicii! Te aștepți să ajungi acolo în mai puțin de 45 de secunde?