O săptămână tensionată emoțional pentru 3 zodii: starea proastă va fi permanentă!

Ai dificultăți în a înțelege de ce te simți atât de nervos sau furios? Nu eşti singur ! În această săptămânăTHE aliniamente astrologice va avea un impact mare asupra stării noastre de spirit. Într-adevăr, celechinocțiu de primăvarăAcolo lună nouă și planeta Pluto care își schimbă semnele, adăugate la tensiunile dintre Marte și Soare, riscă să ne pună la încercare răbdarea.

Încă din Antichitate, am observat că planetele au o anumită influență asupra comportamentului nostru. Astrologia este așadar o știință foarte veche care studiază aceste relații dintre mișcarea stelelor pe cer și ceea ce se întâmplă pe pământ. Este recunoscut ca un instrument de explorare a psihologiei umane și a diferitelor sale aspecte.

În consecință, săptămâna aceasta va trebui să ne ferim de dispozițiile proaste care vor cădea asupra anumitor semne ale zodiacului. Deci cine va fi cel mai afectat? Să rămânem pe fază pentru a afla care vor fi principalele semne în strânsoarea acestui lucru epuizare astrală. Dar oricum, stai calm!

„Nu te lăsa dus de furie și anxietăți, cosmosul ne poate influența viața.”

Astrologie - o săptămână proastă pentru 3 zodii
O săptămână proastă pentru 3 zodii

Să explorăm împreună efectele astrologiei asupra stărilor noastre de spirit și să aflăm cum să ne adaptăm la această săptămână destul de specială. Se vor dezvălui indicii interesante pentru a înțelege mai bine impactul aliniamentelor planetare asupra modului nostru de a fi. Vino și află dacă zodia ta este îngrijorată și care sunt sfaturile pentru a trece cu brio această perioadă complexă!

Citește și:   2 zodii sunt pe drumul spre succes: luna iunie 2023 va oferi mari oportunități financiare

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

THE Berbeci poate fi într-o stare foarte proastă săptămâna aceasta! Așteptați-vă la schimbări neașteptate de dispoziție. Cu acest aspect planetar, a fi contrazis te va enerva, deci evitați să intrați în dezbateri controversate. Stai calm și relaxează-te, weekendul va fi mai blând!

Rac (21 iunie – 22 iulie)

THE Cancer vor fi puse la încercare săptămâna aceasta. Marte, planeta acțiunii, se află într-o tensiune majoră în casa ta a douăsprezecea astrologică, ceea ce poate avea un impact direct asupra emoțiilor tale. Ești foarte sensibil și critica sau critica te poate afecta mai mult decât alte semne. Pot apărea conversații aprinse și veți fi de așteptat să vă păstrați calmul. Amintiți-vă să vă faceți timp pentru a vă recăpăta energia și optimismul.

În Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

THE Săgetătorii sunt ținta principală a tensiunii astrologice în această săptămână. Cu Jupiter, conducătorul ceresc al zodiei, împreună cu Chiron în zodia Berbec, ei vor trebui să facă față problemelor din trecut și ar putea fi mai vulnerabili la iritabilitate și la schimbările de dispoziție. Din fericire, te poți baza pe simțul umorului pentru a te scoate din situații dificile în această perioadă.

Ai grijă de tine și păstrează-ți buna dispoziție! Săgetătorii au capacitatea de a se recupera rapid din dificultăți, așa că nu lăsați tensiunile astrologice să vă doboare. Ești mai puternic decât își pot imagina planetele!

Mulțumim sincer tuturor cititorilor noștri pentru sprijin și interes. Dacă ți-a plăcut acest articol, te invităm să-l distribui prietenilor tăi de pe rețelele de socializare pentru ca și ei să beneficieze de el.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Astrologie » O săptămână tensionată emoțional pentru 3 zodii: starea proastă va fi permanentă!