Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?

Puzzle-urile și jocurile puzzle sunt foarte populare pe internet și în rețelele sociale. Provocările intelectuale sunt o modalitate excelentă de a-ți stimula creierul și de a te distra.

Iată un nou test de inteligenta destinat să-ți testeze logica și priceperea: care număr completează seria? Cei mai talentați găsesc răspunsul în mai puțin de 20 de secunde. Este timpul să acceptam provocarea!

Testele IQ sunt o serie de întrebări și exerciții menite să evalueze vigilența intelectuală și nivelul de logică. Scorurile obținute la aceste teste pot ajuta la identificarea punctelor forte și slăbiciunilor cognitive ale unei persoane, care pot fi foarte utile atunci când te gândești la un proiect personal sau profesional. Provocările intelectuale oferă, de asemenea, o mare oportunitate de a vă distra și de a vă stimula creierul.

Test IQ: Găsiți numărul lipsă din serie!

teste IQ și puzzle-urile sunt activități distractive care vă permit să analizați și să testați anumite abilități și abilități intelectuale. Cu testele IQ, trebuie să găsim numărul lipsă dintr-o serie.

care este numărul care lipsește în acest test iq
test de inteligenta

Atunci este necesar analizează relația dintre numere, aplicând logica pentru a găsi rezultatul corect. În unele cazuri, este posibil să se efectueze acest tip de test online, ceea ce permite tuturor să profite de el acasă.

Testele IQ pot fi foarte variate și oferă provocări potrivite pentru tot felul de oameni. Copiii mai mici pot învăța să-și manipuleze abilitățile cognitive prin exerciții simple, în timp ce copiii mai mari se pot testa direct cu întrebări mai complexe. Indiferent de vârsta sau abilitățile lor, există întotdeauna o modalitate distractivă și provocatoare de a le testa logica și abilitățile intelectuale.

Pentru a reuși în acest tip de provocare, este esențial să te concentrezi și să analizezi relațiile dintre numere. Testele de IQ și puzzle-urile oferă exerciții potrivite pentru toată lumea, care pot fi practicate acasă. Fie că ești tânăr sau bătrân, concentrarea este esențială pentru a găsi rezultatul potrivit și pentru a profita la maximum de capacitățile cognitive pe care le ai la dispoziție.

Soluția testului IQ

Felicitări tuturor celor care au acceptat provocarea și au găsit răspunsul corect: 84! Logica era simplă: +3, x3 de fiecare dată când numărul se schimbă.

care este numărul care lipsește în acest test iq - explicație
Soluţie

Suntem impresionați de percepția dumneavoastră și vă mulțumim pentru implicare. Împărtășește această provocare cu prietenii tăi pe rețelele sociale și pune-i la încercare!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Provocare logică pentru genii: care este numărul lipsă din această secvență de numere?