Provocare matematică: ce chibrit ar trebui să mutați pentru ca ecuația să fie corectă? Vei trece acest test IQ în mai puțin de 20 de secunde?

Inteligența este un concept care a stârnit interes și curiozitate timp de secole. Există multe teste de IQ care măsoară viteza de rezolvare a puzzle-urilor și abilitățile analitice. Probele de matematică, în special, se numără printre cele mai populare teste, deoarece ne stimulează mintea și ne oferă ocazia de a arăta cât de inteligenți suntem.

Dacă ești pregătit pentru această provocare, iată puzzle-ul de astăzi: ce meci ar trebui să muți pentru ca ecuația 14-1=1 să fie corectă? Poți să treci acest test IQ în mai puțin de 20 de secunde?

Scopul acestui tip de exercițiu este de a vă folosi logica pentru a găsi soluția într-un timp limitat. Este important să vă acordați puțin timp pentru a analiza problema și să vă gândiți la modul în care o veți rezolva. Odată ce ați înțeles întrebarea, puteți începe să căutați indicii care vă pot ajuta. Provocările sunt foarte populare pe rețelele de socializare și sunt împărtășite de milioane de oameni în fiecare zi. Așadar, ești gata să accepți această provocare?

Citește și:   Test IQ: care crezi că este cel mai greu pachet cadou? Veți găsi răspunsul corect în mai puțin de 12 secunde?

Test de IQ: ce meci trebuie să mutați pentru ca ecuația să fie corectă?

Provocările matematice sunt o modalitate excelentă de a vă stimula mintea și de a vă exersa găsirea unor soluții creative. Este important să vă acordați timp pentru a observa și a vă concentra asupra problemei, deoarece poate fi ușor să treceți cu vederea indicii care pot fi cruciale pentru rezolvarea puzzle-ului.

Test IQ 14-1=1
Test IQ: ce meci ar trebui mutat pentru ca ecuația să fie corectă?

Gândirea în afara cutiei este, de asemenea, esențială atunci când rezolvi un puzzle, deoarece te obligă să gândești diferit și să găsești soluții neobișnuite. Provocarea de astăzi este de a găsi următoarea soluție: Ce chibrit ar trebui să mutați pentru ca ecuația 14-1=1 să fie corectă? Vei trece acest test IQ în mai puțin de 20 de secunde?

Oricine poate rezolva un puzzle dacă își pune mintea la contribuție. Este important să vă folosiți mintea și creativitatea pentru a găsi soluții inovatoare și neașteptate.

Citește și:   Inteligența ta va fi pusă la încercare cu acest test IQ. Încercați să găsiți rezultatul potrivit în mai puțin de 30 de secunde!

Puteți, de asemenea, să cereți ajutorul unui prieten sau unui membru al familiei, deoarece mai multe capete sunt adesea mai productive decât unul singur. Dar cel mai bun mod de a reuși în această provocare este să vă faceți timp să observați și să vă concentrați asupra problemei, deoarece acest lucru vă poate ajuta să observați indicii care altfel v-ar fi putut scăpa.

Află soluția la provocarea matematică!

Poate că ați ghicit, dar soluția la această provocare este să mutați chibritul de la 4 la semnul „-” pentru a forma un „1” și semnul „+”. După ce ați mutat această potrivire, operația devine 1+1-1-1=1 și problema este rezolvată.

Test IQ 14-1=1 - soluție
soluție

Aceste tipuri de puzzle-uri sunt foarte populare pe rețelele de socializare, cum ar fi Facebook și Instagram. De asemenea, puteți participa la concursul săptămânal de pe pagina noastră de Twitter pentru a avea șansa de a câștiga niște premii extraordinare! Felicitări tuturor participanților și vă mulțumim că ați acceptat provocarea!

Citește și:   Este nevoie de mai puțin de 35 de secunde pentru ca cei mai buni să treacă acest test de IQ. Crezi că ești unul dintre genii?
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Provocare matematică: ce chibrit ar trebui să mutați pentru ca ecuația să fie corectă? Vei trece acest test IQ în mai puțin de 20 de secunde?