Provocare matematică: cum să echilibrezi ecuația prin mutarea a două chibrituri? Doar 2 din 10 persoane pot găsi cele 2 soluții în mai puțin de 30 de secunde

Astăzi, vă propunem un provocare matematică care este foarte popular pe rețelele de socializare. Aceasta puzzle este de a echilibra ecuația prin mutarea a doar două chibrituri. Acest puzzle provine dintr-un test de IQ, și doar 2 din 10 persoane pot găsi cele 2 soluții în mai puțin de 30 de secunde.

Provocarea matematică de astăzi este de a găsi o soluție pentru ecuația de echilibru 1-1=1. Poți folosi maxim 2 potriviri pentru a rezolva acest puzzle.

Acest exercițiu se adresează persoanelor care care se bucură de o provocare și sunt dispuși să își pună inteligența și logica la încercare pentru a găsi soluția corectă.

Așadar, ești pregătit pentru această provocare? Doar 2 din 10 persoane pot găsi ambele soluții în mai puțin de 30 de secunde.

Citește și:   Este nevoie de mai puțin de 35 de secunde pentru ca cei mai buni să treacă acest test de IQ. Crezi că ești unul dintre genii?

Testul IQ: ești pregătit pentru provocarea matematică?

Astăzi vă aducem un provocare matematică foarte populară pe rețelele de socializare. Misiunea ta, dacă o accepți, este să echilibrezi ecuația 1-1=1. Pentru a face acest lucru, puteți folosi doar 2 meciuri. Dar aveți grijă! Doar 2 din 10 persoane pot găsi cele 2 soluții în mai puțin de 30 de secunde!

Test IQ - 1-1=1
Testul IQ – echilibrarea ecuației

Pentru a reuși în acest puzzle, trebuie să observați și să vă concentrați. Folosește-ți logica și îndrăznește să gândești în afara cutiei pentru a găsi soluția potrivită.

Găsirea soluției la o provocare matematică necesită abilități analitice, creative și logice. Trebuie să vă acordați timp pentru a observa și a vă concentra pentru a găsi rezultatul potrivit. Lasă-ți mintea să zburde și îndrăznește să gândești în afara cutiei! Vă invităm să vă testați ingeniozitatea și, eventual, cunoștințele matematice.

Citește și:   Test IQ: care crezi că este cel mai greu pachet cadou? Veți găsi răspunsul corect în mai puțin de 12 secunde?

Nu ezitați să ne împărtășiți soluțiile dumneavoastră! Mult noroc tuturor.

Cele două soluții ale provocării

Noi felicit călduros tuturor participanților pentru perseverența și determinarea de care au dat dovadă în rezolvarea acestei provocări sau puzzle. Avem plăcerea de a anunța că un a fost găsită o soluție. Puzzle-urile și ghicitorile sunt foarte populare pe rețelele de socializare, cum ar fi Twitter și Instagram. Soluția este :

Test IQ - 1-1=1 - soluție
Soluție
  • Soluția 1: 1 putere 1 = 1 putere 1
  • Soluția 2: 1/1=1

Încă o dată, dorim să mulțumim tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestei provocări și sperăm că veți continua să participați la astfel de provocări.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Provocare matematică: cum să echilibrezi ecuația prin mutarea a două chibrituri? Doar 2 din 10 persoane pot găsi cele 2 soluții în mai puțin de 30 de secunde