Provocare matematică: poți găsi soluția acestei ghicitori în mai puțin de 20 de secunde?

Astăzi, vă propunem o provocare matematică în care obiectivul este de a găsi soluția unui puzzle în mai puțin de 20 de secunde. În această probă, trebuie să calculezi suma valorilor unui cerc albastru și a unui triunghi roșu.

Testele IQ și puzzle-urile sunt foarte populare printre persoanele cărora le place să se provoace intelectual și să-și măsoare inteligența. Provocările sunt, de asemenea, foarte populare pe rețelele de socializare, unde sunt împărtășite de mii de utilizatori.

Vă puteți imagina că acest puzzle necesită multă concentrare și abilități de rezolvare pentru a găsi soluția într-un timp atât de scurt. Obiectivul dumneavoastră este de a calcula rezultatul sumei triunghiului roșu și a cercului albastru. Sunteți pregătiți pentru această provocare?

Ghicitoarea zilei: Care este suma triunghiului și a cercului?

Astăzi vă prezentăm un puzzle care vă va solicita atenția și concentrarea. Pentru a găsi soluția în mai puțin de 20 de secunde, va trebui să analizați cu atenție informațiile și să vă cufundați în provocare. Această enigmă este un puzzle care poate fi rezolvat doar dacă se gândește în afara cutiei. Va trebui să găsim rezultatul sumei triunghiului roșu și a cercului albastru.

puzzle matematic calculează cerc plus triunghi
Provocare matematică: poți găsi soluția acestui puzzle în mai puțin de 20 de secunde?

Gândește-te bine înainte de a lua o decizie și nu uita că ai la dispoziție doar 20 de secunde pentru a găsi răspunsul corect. Așadar, acceptați această provocare matematică!

Puzzle-urile sunt jocuri care necesită o atitudine pozitivă și creativă. Gândiți și găsiți soluții analizând informațiile oferite. Trebuie să-ți folosești mintea și creativitatea pentru a completa un puzzle. Nu te grăbi și ia-ți timp să observi înainte de a începe provocarea. Adunați toate informațiile pe care le aveți, observați cu atenție și gândiți-vă la fiecare element al problemei înainte de a da un răspuns.

Această provocare este destul de dificilă, dar este posibil să găsești soluția în mai puțin de 20 de secunde dacă ești suficient de concentrat și îți folosești memoria și logica. Așa că acum depinde de tine să rezolvi această provocare!

Soluția la provocarea matematică

Ați găsit soluția la provocarea matematică? Dacă ai reușit să rezolvi acest puzzle în mai puțin de 20 de secunde, felicitări! Sunteți, fără îndoială, una dintre puținele persoane care au reușit să găsească rezultatul acestei provocări. Pentru a vă reaminti, triunghiul roșu și cercul albastru sunt egale cu 4 și, respectiv, 7. Prin urmare, suma celor două este egală cu 11.

Această provocare este foarte populară pe rețelele de socializare și este adesea împărtășită de mii de utilizatori pe Twitter, Facebook sau Instagram. Dacă ai terminat această provocare, nu uita să împărtășești scorul și timpul tău cu prietenii tăi! Succes pentru următoarele provocări!

  • Deci suma triunghiului și a cercului este 11.
  • un triunghi=4
  • un pătrat=6
  • un cerc=7

Dacă nu ați găsit rezultatul corect, vă invităm să refaceți calculele cu valorile corecte și să încercați să înțelegeți cum s-a ajuns la rezultatul corect.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Provocare matematică: poți găsi soluția acestei ghicitori în mai puțin de 20 de secunde?