Provocare matematică: trebuie să muți 2 chibrituri pentru a echilibra ecuația 3×7=4, care este greșită. Poți să o faci în mai puțin de 30 de secunde?

Provocarea matematică de astăzi este simplă: mutați 2 chibrituri pentru a echilibra ecuația 3×7=4, care este greșită. Poți să-l rezolvi în mai puțin de 30 de secunde?

Testele IQ și puzzle-urile sunt exerciții distractive și provocatoare care ne explorează abilitățile de rezolvare a problemelor. Ghicitorile sunt deosebit de populare pe rețelele de socializare, unde milioane de oameni se distrează făcând aceste provocări.

Astăzi vă propunem un test simplu și rapid: găsiți o soluție la ecuația 3×7=4 în mai puțin de 30 de secunde. Trebuie doar să mutați 2 meciuri pentru a obține un rezultat corect! Acest exercițiu amuzant poate fi o modalitate bună de a trece timpul și de a vă exersa inteligența.

Testează-ți IQ-ul și rezolvă puzzle-ul 3×7=4 în mai puțin de 30 de secunde

Rezolvarea unui puzzle poate fi o provocare distractivă și interesantă. Dar pentru a reuși, trebuie să observați și să vă concentrați. În această provocare, trebuie să rezolvi ecuația 3×7=4 în mai puțin de 30 de secunde, mutând doar 2 chibrituri!

Citește și:   Inteligența ta va fi pusă la încercare cu acest test IQ. Încercați să găsiți rezultatul potrivit în mai puțin de 30 de secunde!
3x7=4 Test IQ
Testează-ți IQ-ul și rezolvă puzzle-ul 3×7=4 în mai puțin de 30 de secunde

Va trebui să gândești în afara cutiei pentru a rezolva acest puzzle. Va trebui să-ți folosești creierul și inteligența pentru a găsi răspunsul corect. Sunteți pregătiți pentru această provocare?

Trebuie să gândești în afara cutiei pentru a găsi o soluție la acest puzzle. Așa că trebuie să ne folosim inteligența și creativitatea pentru a găsi răspunsul corect. De aceea este important să observăm și să ne concentrăm asupra provocării. Așadar, ești pregătit pentru această provocare? Testează-ți IQ-ul și rezolvă puzzle-ul 3×7=4 în mai puțin de 30 de secunde!

Soluția la provocarea matematică

Toată lumea aștepta cu nerăbdare soluția la această provocare foarte populară pe rețelele de socializare. Am fost uimiți de numărul de participanți care au luat parte la această provocare. Suntem mândri să anunțăm că provocarea a fost rezolvată!

Citește și:   Acceptă provocarea: puțini oameni au reușit să rezolve această ghicitoare în mai puțin de 30 de secunde!
Test IQ 3x7=4 - soluție
Soluția la provocarea matematică

Dorim să mulțumim tuturor participanților pentru eforturile și participarea lor. Entuziasmul lor ne-a încurajat să găsim o soluție rapidă.

Soluția este 3×1=3, așa cum se arată în imaginea de mai jos. Suntem fericiți că eforturile noastre au dat roade și nu am ezitat să împărtășim bucuria noastră cu toată lumea.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Provocare matematică: trebuie să muți 2 chibrituri pentru a echilibra ecuația 3×7=4, care este greșită. Poți să o faci în mai puțin de 30 de secunde?