Provocare matematică: vei reuși să muți un singur chibrit pentru a face ecuația corectă în mai puțin de 15 secunde?

Ești gata să iei provocare matematică de azi? Acesta necesită o anumită viteză și abilități aritmetice. Acesta presupune mutarea unui singur chibrit pentru a face corectă ecuația 12/8=8 în mai puțin de 15 secunde. Nu ți se pare ușor? Nu vă faceți griji, majoritatea testelor de IQ sau a puzzle-urilor oferă acest tip de exercițiu și doar persoanele cu inteligență ridicată îl pot face.

În ultima vreme, provocările au devenit foarte populare pe rețelele de socializare, deoarece le permit utilizatorilor să să își testeze cunoștințele și capacitatea lor de a rezolva probleme complexe.

De aceea, astăzi vă oferim acest provocare matematicăceea ce este mai complicat decât pare. Deci, poți muta un singur meci pentru a face ecuația corectă în mai puțin de 15 secunde? Așteptăm cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră!

Citește și:   Inteligența ta va fi pusă la încercare cu acest test IQ. Încercați să găsiți rezultatul potrivit în mai puțin de 30 de secunde!

Provocare matematică: Echilibrează ecuația 12/8=8 prin mutarea unui singur chibrit

Ești gata să te ocupi de provocare matematică de azi? Acesta necesită concentrare, viteză și abilități aritmetice. Îți sugerăm să rezolvi acest puzzle, care presupune mutarea unui singur meci pentru a face ecuația 12/8=8 corectă în mai puțin de 15 secunde. Nu uitați să gândiți în afara cutiei, deoarece uneori trebuie să priviți lucrurile dintr-un unghi diferit pentru a găsi soluția!

Provocare matematică _ echilibrați ecuația 12 împărțit la 8 = 8
Test IQ

Provocările sunt foarte populare în ultima vreme pe rețelele de socializare, deoarece le permit utilizatorilor să își testeze cunoștințele și capacitatea de a rezolva probleme complexe. Așadar, ești capabil să muți un singur meci pentru a obține ecuația corectă în mai puțin de 15 secunde? Așteptăm cu nerăbdare să avem vești de la dumneavoastră!

Citește și:   Acceptă provocarea: puțini oameni au reușit să rezolve această ghicitoare în mai puțin de 30 de secunde!

Pentru a găsi răspunsul la această provocare matematică, este important să analizăm cu atenție situația și să fim originali. Nu trebuie să vă opriți la soluțiile clasice și de multe ori este necesar să gândiți în afara cutiei. În plus, pentru a rezolva acest puzzleÎn acest puzzle, este impusă o limită de timp, astfel încât participanții să fie provocați și să-și îmbunătățească abilitățile aritmetice. Așa că acceptă provocarea și arată-ne abilitățile tale! Așteptăm cu nerăbdare să vedem care va fi rezultatul tău!

Soluția provocării este în sfârșit dezvăluită!

În primul rând, am dori să felicităm participanții pentru perseverența și motivația lor de a găsi soluția la această provocare. De asemenea, am dori să mulțumim tuturor pentru participare și angajament. De curând, a fost lansat ghicitori și provocări sunt foarte populare pe rețelele de socializare, cum ar fi Instagram sau TikTok.

Citește și:   Este nevoie de mai puțin de 35 de secunde pentru ca cei mai buni să treacă acest test de IQ. Crezi că ești unul dintre genii?
Provocare matematică _ echilibrează ecuația 12 împărțit la 8 = 8 - soluție
Soluție pentru testul IQ

După câteva momente de calcul, am găsit în sfârșit soluția: 72/8=9. Am pus o imagine mai sus pentru a explica cum am găsit acest răspuns. Sperăm că v-ați bucurat de acest mic joc și ați învățat ceva.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Provocare matematică: vei reuși să muți un singur chibrit pentru a face ecuația corectă în mai puțin de 15 secunde?