Provocare vizuală: aveți 5 secunde pentru a găsi cele 2 umbrele identice. Crezi că poți să o faci?

Provocările vizuale sunt un tip de joc în care se compară imagini pentru a găsi o diferență sau ceva care arată la fel. Aceste tipuri de provocări sunt foarte populare pe rețelele de socializare și pot fi foarte provocatoare pentru creier. Cu această provocare vizuală, aveți 5 secunde pentru a găsi cele 2 umbrele identice din toate umbrelele din imagine. Crezi că poți să o faci?

Testele vizuale și iluziile optice fac parte integrantă din domeniul științelor cognitive. Acestea oferă o platformă distractivă pentru jucători, dar pot oferi, de asemenea, oamenilor de știință informații valoroase despre modul în care creierul procesează informațiile vizuale. Iluziile optice sunt un fenomen fascinant, iar găsirea a două imagini identice într-o mulțime poate fi foarte dificilă.

Provocarea pe care o avem aici este să găsim două umbrele care sunt exact la fel. Aveți la dispoziție 5 secunde pentru a face acest lucru. Poate părea ușor, dar vei fi surprins cât de dificil este să observi detaliile care fac umbrelele diferite. Cât de bine te descurci în această provocare?

Acceptă provocarea: poți găsi cele 2 umbrele identice în mai puțin de 5 secunde?

găsiți cele 2 umbrele identice
Acceptă provocarea: poți găsi cele 2 umbrele identice în mai puțin de 5 secunde?

Această provocare vizuală vă cere să găsiți cele 2 umbrele identice dintr-o imagine. Aveți doar 5 secunde la dispoziție, așa că trebuie să vă uitați și să vă concentrați.

Este ușor să te concentrezi asupra elementelor care îți sar în ochi, dar găsirea detaliilor subtile necesită timp și efort suplimentar. Trebuie să gândim în afara cutiei și să examinăm cu atenție fiecare umbrelă pentru a vedea ce o face diferită de celelalte.

În fața acestei provocări, trebuie să fim vigilenți și să ne ridicăm la înălțimea provocării. Găsirea celor 2 umbrele identice poate părea o provocare insurmontabilă, dar cu observația și concentrarea potrivită, cu siguranță putem reuși!

Soluția este aici!

Ați făcut tot posibilul să găsiți cele 2 umbrele identice și vă felicităm. După ce ați petrecut ceva timp căutând, puteți accesa acum soluția la provocarea vizuală. Mai jos este o imagine cu răspunsul.

găsiți soluția celor 2 umbrele identice
Soluția este aici!

Acest tip de provocare vizuală este foarte popular pe rețelele sociale, în special pe Facebook, Instagram și Twitter. Aceste puzzle-uri sunt foarte distractive și stimulează creierul participanților. Oricum, sperăm că v-a plăcut această provocare vizuală!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Provocare vizuală: aveți 5 secunde pentru a găsi cele 2 umbrele identice. Crezi că poți să o faci?