Provocare vizuală: Câte diferențe poți observa în mai puțin de 20 de secunde? Puțini oameni le găsesc pe toate!

Bun venit la această provocare vizuală! Puteți observa diferențele dintre două imagini? În acest joc al diferențelor, va trebui să găsești maximul de detalii în mai puțin de 20 de secunde. Să vedem dacă ești suficient de atent și vigilent. Vă oferim ilustrația unui cosmonaut care încuie universul într-un borcan.

Testele vizuale și iluziile optice au fost o parte integrantă a jocurilor și divertismentului populare de ani de zile. Aceste provocări vizuale sunt o modalitate excelentă de a vă distra în timp ce vă îmbunătățiți abilitățile de observare și concentrare. In efect, detectează mici diferențe între două imagini poate fi foarte distractiv și provocator pentru creier. Îți vei putea testa acuitatea vizuală și vei putea detecta prezența detaliului care face diferența.

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Așa că începe asta provocare foarte distractivă : câte diferențe vei putea observa între cele 2 imagini în mai puțin de 20 de secunde?

Provocare vizuală: Câte diferențe poți observa în mai puțin de 20 de secunde?

Ia parte la noastre provocare vizuală, unde va trebui să găsiți cel mai mare număr de diferențe posibile între 2 imagini în mai puțin de 20 de secunde. Pentru a reuși această provocare, trebuie să observi bine și să te concentrezi asupra detaliilor neobișnuite care ies în evidență.

Provocare vizuală - câte diferențe vei găsi între cele 2 imagini
Jocul diferențelor

Nu uitați că poate fi o culoare, un animal, un obiect sau chiar un element care este deplasat. Deci, sunteți gata să acceptați această provocare?

Această provocare este o modalitate excelentă de a te testa și de a lucra la creativitatea și simțul vizual. Prin urmare, va fi necesar să analizați fiecare imagine în profunzime pentru a identifica diferențele subtile care nu sunt evidente, dar care vă pot ajuta să câștigați provocarea.

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Va trebui sa fii atent la detalii, fie ca privesc o culoare, o forma sau un obiect. Așa că nu mai aștepta și ia asta provocare vizuală !

Soluția provocării vizuale

Dorim să îi felicităm pe toți participanții care au acceptat această provocare vizuală! A fost greu de găsit, dar am ajuns acolo. După ce am analizat cu atenție imaginea, am reușit să-l găsim doua diferenteîncercuit în imaginea de mai jos.

Provocare vizuală - câte diferențe vei găsi între cele 2 imagini - soluție
Soluţie

Oamenii care au acceptat provocarea pot fi mândri de ei înșiși și de abilitățile lor vizuale. De asemenea, vă invităm să împărtășiți această provocare cu prietenii tăi de pe rețelele de socializare, astfel încât aceștia să își poată testa și abilitățile.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Provocare vizuală: Câte diferențe poți observa în mai puțin de 20 de secunde? Puțini oameni le găsesc pe toate!