Provocare vizuală: Crezi că poți observa cioara ascunsă printre pinguini în mai puțin de 15 secunde?

O provocare vizuală poate fi o modalitate excelentă testarea abilităților de observare și concentrare. Aceste teste sunt foarte populare deoarece oferă un moment bun de relaxare. Vă puteți îmbunătăți capacitatea de a rezolva iluziile optice concentrându-vă pe imagini sau ilustrații. AL NOSTRU provocare vizuală este să găsești cioara ascunsă printre o serie mare de pinguini în mai puțin de 15 secunde.

Principiul jocului este simplu: noi îți oferim ilustrația unui set mare de pinguini, iar misiunea ta este să vezi cioara care se ascunde printre ei. Deși poate părea ușor, nu este atât de evident când te gândești la asta! Deci, ești pregătit pentru provocare?

Provocare vizuală: poți observa cioara ascunsă printre pinguini în mai puțin de 15 secunde?

Provocarea vizuală este să găsești un obiect (aici un Corb) ascuns într-un grup de obiecte similare (aici Pinguini). Pentru a reuși în acest tip de provocare, este necesar să observați și să vă concentrați asupra detalii neobișnuite.

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!
provocare vizuală _ găsiți cioara ascunsă printre pinguini
iluzie optică – Imagine: Instagram

Este necesar să ne oprim asupra culorilor, formei și chiar mărimii pentru a încerca să localizați obiectul de găsit. Aveți 15 secunde pentru a găsi Corbul printre Pinguini. Vă dorim mult succes!

În acest tip de provocare, trebuie să ne folosim ingeniozitate și capacitatea noastră de a gândi diferit. Trebuie să încercăm să identificăm obiectele care ies în evidență prin culoare, forme și chiar dimensiuni. Este un exercițiu bun pentru a vă dezvolta perceptie vizuala, creativitate și minte analitică. Nu te lăsa prins de timp și încearcă-ți norocul! Vă dorim mult succes!

A avut succes provocarea?

După ore de cercetare și reflecție, suntem bucuroși să raportăm că provocarea vizuală a fost rezolvată de cei mai exigenți participanți ai noștri! Cordonul este situat în umbra pinguinului în partea dreaptă sus a imaginii, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!
provocare vizuală _ găsiți cioara ascunsă printre pinguini - tutorial
Soluţie

Felicitări tuturor celor care au găsit soluția și le mulțumesc mult celorlalți participanți pentru răbdare și perspicacitate. Îi încurajăm pe oameni să împărtășească provocarea vizuală prietenilor lor pe rețelele sociale, astfel încât și ei să poată încerca să rezolve acest mister.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Provocare vizuală: Crezi că poți observa cioara ascunsă printre pinguini în mai puțin de 15 secunde?