Provocare vizuală dificilă: foarte puțini oameni reușesc să găsească avionul ascuns în mai puțin de 20 de secunde!

Testele vizuale și iluziile optice sunt una dintre cele mai distractive și provocatoare activități pentru creier. Provocările vizuale se dovedesc a fi foarte popularepentru că le permit participanților să se distreze în timp ce își îmbunătățesc abilitățile de observare și concentrare.

Astăzi vă aducem un provocare vizuală special: vei putea găsi avionul ascuns printre stele de mare? Puțini oameni ajung acolo în mai puțin de 20 de secunde!

Această provocare vizuală este a ilustrație constând din stele de mare în culori roșii aprinse ceea ce vă va face căutarea și mai dificilă. Un avion este bine ascuns printre ei, dar poate nu-l vei putea găsi atât de repede. Deci ești gata să iei asta provocare ? Va trebui să cauți cu atenție fiecare colț și cot pentru a găsi acest avion!

Provocare vizuală: vei reuși să găsești avionul ascuns printre stele de mare în mai puțin de 20 de secunde?

Acest provocare vizuală este un joc distractiv de a găsi un obiect ascuns într-o imagine. Această provocare este deosebit de dificilă deoarece imaginile sunt foarte complexe și trebuie să observi bine și să te concentrezi pe detalii neobișnuite pentru a găsi obiectul pe care îl cauți.

provocare vizuală _ găsiți avionul printre stele de mare - provocare
Provocare vizuală – Imagine: Pinterest

Pentru aceasta provocare vizuală, vă sugerăm să găsiți un avion ascuns printre stele de mare. Puțini oameni o pot face în mai puțin de 20 de secunde! Jucătorii vor trebui să-și pună la încercare abilitățile de observație, observând anumite culori, forme și texturi pentru a reuși în aceste tipuri de provocări vizuale.

Acest provocare vizuală este o modalitate excelentă de a stimula mintea și creativitatea. Trebuie să găsești echilibrul potrivit între observație și imaginație pentru a trece acest test vizual. Este necesar să identificați culori, forme și texturi neobișnuite pentru a găsi obiectul potrivit ascuns în imagine.

Este nevoie de puțin timp, dar este și foarte distractiv! Trebuie să vă concentrați și să nu ezitați să priviți imaginea de mai multe ori dacă nu găsiți rapid rezultatul dorit. Deci, sunteți gata să acceptați această provocare?

Soluția provocării vizuale

După o săptămână de cercetări intense, suntem bucuroși să anunțăm că participanții la provocarea noastră vizuală au reușit să găsească soluția. Avionul este situat în dreapta mijloc al imaginii, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

provocare vizuală _ găsiți avionul printre stele de mare - tutorial
Soluţie

Dorim să îi felicităm pe toți cei care au participat și care nu au fost descurajați de numărul mare de indicii ascunse. Rețelele de socializare au fost frământate pe toată durata provocării și mulțumim tuturor oamenilor care ne-au încurajat. Scopul nostru este să ne distram cât mai mult posibil fanii și sperăm că v-a plăcut acest joc! Simțiți-vă liber să împărtășiți provocarea cu prietenii dvs. pentru a vedea care persoană poate găsi prima soluție!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Provocare vizuală dificilă: foarte puțini oameni reușesc să găsească avionul ascuns în mai puțin de 20 de secunde!