Provocare vizuală: există 7 diferențe între cele două imagini, dar numai cei mai atenți le vor găsi în mai puțin de 30 de secunde. Vei reuși?

Testele vizuale sunt o activitate foarte populară, iar iluziile optice sunt adesea foarte distractive. Provocările vizuale oferă o modalitate distractivă și captivantă de a stimula facultățile mentale, în special observația și concentrarea. Aceste jocuri sunt adesea partajate pe rețelele de socializare, unde pot atrage milioane de oameni din întreaga lume.

Provocarea vizuală de aici este de a găsi 7 diferențe între cele 2 imagini de mai jos. Una dintre ele arată un grup de fani ai fotbalului purtând tricouri colorate și cântând la unison pentru a-și încuraja echipa favorită.

Cea de-a doua arată exact aceeași scenă, dar cu câteva diferențe subtile. Aveți 30 de secunde pentru a vedea dacă puteți identifica aceste mici schimbări!

Acceptă provocarea: găsește cele 7 diferențe între cele 2 imagini cu fani

Provocarea noastră vizuală este de a găsi 7 diferențe între cele 2 imagini. Pentru a accepta această provocare, trebuie să vă uitați atent la detalii și să vă concentrați, pentru că există lucruri care pot trece ușor neobservate.

găsiți 7 diferențe între imaginile fanilor de fotbal
Acceptă provocarea: găsește cele 7 diferențe între cele 2 imagini cu fani ai fotbalului

De exemplu, este posibil ca unele culori să fie ușor diferite sau ca unele obiecte mici să fi fost mutate. Gândește în afara cutiei și privește cu atenție pentru a observa toate aceste diferențe subtile!

Citește și:   Iluzie optică: poți găsi pasărea ascunsă printre reni în mai puțin de 7 secunde? Veți face față acestei provocări vizuale?

Găsirea celor 7 diferențe dintre cele 2 imagini poate părea o sarcină dificilă, dar este de fapt un exercițiu minunat care îți antrenează facultățile mentale și creativitatea. Este important să observați și să vă concentrați pentru a găsi schimbările subtile dintre cele două imagini. Ia-ți timp pentru a analiza fiecare detaliu și vezi dacă poți identifica toate diferențele înainte de expirarea celor 30 de secunde!

Să vedem dacă ai găsit soluția!

Dacă ai reușit să faci provocarea și să găsești toate cele 7 diferențe între cele 2 imagini, felicitări!

Această provocare vizuală este foarte populară pe rețelele de socializare, în special pe Instagram și Facebook, dar nu trebuie să uitați că acest tip de joc necesită multă concentrare și observație.

Găsește 7 diferențe între imaginile fanilor de fotbal - soluție
Soluția jocului de diferență

Dacă nu ați reușit să găsiți soluția, nu vă faceți griji: mai sus este furnizată o imagine cu soluția provocării.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Provocare vizuală: există 7 diferențe între cele două imagini, dar numai cei mai atenți le vor găsi în mai puțin de 30 de secunde. Vei reuși?