Provocare vizuală: există o eroare evidentă în această imagine. Poți să o detectezi în mai puțin de 8 secunde?

Provocările vizuale sunt foarte populare pe rețelele de socializare. Acestea ne stimulează simțurile și ne oferă ocazia de a ne testa abilitățile cognitive. În plus, pot fi și foarte distractive!

Provocarea vizuală pe care v-o propunem astăzi este foarte simplă: găsiți o eroare flagrantă în această imagine în mai puțin de 8 secunde. Imaginea prezintă o scenă tipică de plimbare: oameni care își plimbă câinii, alții care merg pe trotinete sau skateboard-uri și sportivi care fac jogging.

Cu toate acestea, dacă vă uitați cu atenție la această imagine, veți observa că există o eroare flagrantă undeva. Poți să-l găsești? Poți să o găsești în mai puțin de 8 secunde?

Provocare vizuală: Găsiți eroarea evidentă din imagine

provocare vizuală _ găsiți eroarea flagrantă din imagine
Provocare vizuală: găsiți eroarea flagrantă din imagine – Imagine: sympa-sympa

Dacă provocarea vi s-a părut interesantă și doriți să vă testați vederea, vă invităm să participați la această provocare vizuală. Trebuie să te uiți cu atenție și să te concentrezi pentru a reuși în acest puzzle. Nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite și nu vă concentrați asupra lucrurilor care vă sar în ochi.

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Poate fi dificil să găsești răspunsul, dar dacă îți faci timp să te uiți cu atenție, îl poți găsi în mai puțin de 8 secunde! Deci, ce se întâmplă? Cine dintre noi va fi capabil să facă față acestei provocări?

Provocarea s-a încheiat: ați găsit eroarea?

Suntem foarte impresionați de toți cei care au acceptat provocarea și au reușit să găsească soluția! Dacă sunteți unul dintre cei curajoși, felicitări! Este clar că aveți o vedere foarte ascuțită.

provocare vizuală _ găsiți eroarea evidentă din imagine - răspuns
Provocarea s-a încheiat: ați găsit eroarea?

Această provocare vizuală este foarte populară pe rețelele de socializare și a fost distribuită pe Instagram, Twitter și Facebook. Am postat o imagine care conține soluția la provocarea vizuală: este vorba de băiatul care se dă cu skateboardul pe un sandwich!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Provocare vizuală: există o eroare evidentă în această imagine. Poți să o detectezi în mai puțin de 8 secunde?