Provocare vizuală: poți bate recordul de 7 secunde pentru a găsi fetița ascunsă printre flamingo?

Misiunea ta este foarte simplă pentru provocarea vizuală de astăzi: analizează imaginea în detaliu până când găsești o fetiță ascunsă printre mai multe păsări. Provocarea a început. Poți să o faci în mai puțin de 7 secunde? Dacă da, ești o persoană cu excelente abilități de observație, ca să nu mai vorbim de o vedere foarte bună!

În cadrul testului de vedere de astăzi, vă vom verifica vederea, testându-vă capacitatea de a observa detaliile mici. Va trebui să fii foarte atent pentru a o găsi pe fata care este ascunsă printre mai mulți flamingo.

Fata din această imagine este foarte bine ascunsă. Dacă doriți să o găsiți, nu vă grăbiți și priviți cu atenție la micile detalii din imagine.

Puțină cultură generală: iată câteva curiozități despre flamingo pe care această provocare le poate dezvălui

provocare vizuală găsiți femeia ascunsă printre flamingo (2)
O fetiță se ascunde printre flamingo – Imagine: ©Pinterest

În timp ce această provocare vizuală este încă ceva distractiv, de ce să nu adăugăm la ea unele cunoștințe generale ? Înainte de a-ți continua provocarea de a găsi fata ascunsă în imagine, ar trebui să știi câteva lucruri despre flamingo :

  • Masculii sunt mai mari decât femelele, măsurând între 1,20 și 1,45 metri.
  • Speranța lor de viață este de 30 de ani.
  • Nu au dinți.
  • Stau în poziție verticală atunci când dorm, cocoțându-se pe unul dintre ele pentru a se schimba de haine, pentru a economisi energie.
  • Ele pot zbura, dar o fac numai noaptea și pot parcurge 500-600 km.
  • Ele sunt capabile să perceapă culorile.
  • Este considerată pasărea națională a Bahamasului.
  • În Roma antică, limba flamingo era considerată o delicatesă.
Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Unde este ascunsă fetița exploratoare în provocarea flamingo? Iată soluția

provocare vizuală găsiți femeia ascunsă printre flamingo - soluție
Soluția la testul vizual al fetiței ascunse printre flamingo – imagine: ©Pinterest

Florile din imagine fac foarte dificilă găsirea fetei, deoarece culoarea părului ei se potrivește perfect cu acestea. Într-adevăr, părul ei galben este în totală armonie cu florile. care o înconjoară. Răspunsul la provocarea de astăzi se află în zona centrală, dar mai exact în colțul din stânga extremă a imaginii. Fata se află chiar în spatele gâtului uneia dintre păsări. Cu toate indiciile pe care le ai la dispoziție, nu o mai poți rata!

Împărtășește rezultatul provocării cu colegii, prietenii și familia ta pentru a vedea dacă cineva poate găsi fata mai repede decât tine. Apoi exersați-vă abilitățile cu alte teste similare.

Pe site-ul nostru, vei găsi diverse provocări de atenție și percepție pentru a-ți antrena abilitățile vizuale, dar și puzzle-uri logice și alte provocări matematice pentru a te distra în timp ce îți exersezi creierul. Este o modalitate bună de a-ți crește coeficientul de inteligență fără nicio constrângere.

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Finalizând această provocare vizuală, v-ați testat abilitățile de observație. Continuați să participați la astfel de exerciții pentru a vă antrena creierul și pentru a vă îmbunătăți abilitățile cognitive, de rezolvare a problemelor și de memorare.

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Provocare vizuală: poți bate recordul de 7 secunde pentru a găsi fetița ascunsă printre flamingo?