Provocare vizuală: poți observa iepurașul diferit de ceilalți în mai puțin de 11 secunde?

Provocările vizuale sunt teste care ne testează acuitatea vizuală și abilitățile de observare. Ele pot lua forma de iluzii optice sau jocuri de ghicire și pot fi foarte distractiv de rezolvat.

THE provocare vizuală pe care vi-l propunem astazi este un mic joc care consta in reperarea iepurelui diferit de ceilalti in mai putin de 11 secunde. Jocul este ilustrat de o serie mare de iepuri identici, cu excepția unuia. Deci, poți accepta această provocare?

Aceste teste vizuale sunt foarte populare și oferă o excelentă distragere a atenției pentru a te distra cu prietenii sau familia. Pe lângă distracție, aceste provocări pot ajuta la îmbunătățirea abilităților de observare și concentrare. Dar atenție, nu este întotdeauna ușor! Așadar, gata să preiau provocare vizuală a zilei ?

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Provocare vizuală: încercați să descoperiți un iepure diferit în mai puțin de 11 secunde

Te simți pregătit pentru o provocare vizuală? Este atentia ta deosebit de acuta? Așa că dovediți-o încercând să reperați iepurele care este diferit de ceilalți! Pentru a realiza acest lucru, trebuie să observați imaginea cu atenție și să vă concentrați asupra detalii neobișnuite. Timpul limită pentru a finaliza această provocare este de 11 secunde.

provocare vizuală - găsiți iepurașul diferit
provocare vizuală: găsiți un iepure diferit

Dar nu-ți face griji, nu este un joc cronometrat, poți să-ți faci timp pentru a reuși. Sperăm că această provocare va fi distractivă pentru întreaga familie!

Vei putea verifica dacă mintea și imaginația ta sunt la înălțimea acestui exercițiu. Uită-te bine la ele caracteristici specifice a iepurelui și încearcă să găsești ce îl diferențiază de ceilalți.

Nu ezitați să luați mai multe unghiuri, să măriți sau să micșorați imaginea, totul este posibil pentru a atinge obiectivul! Și chiar dacă ratați limita de timp, nu contează, pentru că Am conceput această provocare pentru a distra întreaga familie!

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!

Ai găsit un iepure diferit? Aici se ascundea

Suntem mândri să anunțăm asta am găsit iepurașul diferit!. Provocarea vizuală a fost întâmpinată de participanții noștri curajoși. Au examinat imaginea cu atenție pentru a-l vedea pe micul iepure care nu era ca ceilalți. Și au reușit! Diferitul iepure este încercuit în imaginea de mai jos.

provocare vizuală - găsiți un iepure diferit - tutorial
Soluţie

Felicitări tuturor celor care au finalizat această provocare și felicitări tuturor celor care au încercat. Nu ezita să împărtășești provocarea cu prietenii tăi de pe rețelele de socializare și să participi la următoarele jocuri.

Citește și:   Puțini oameni finalizează această provocare vizuală în mai puțin de 9 secunde. Testează-ți simțul observației!
Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Provocare vizuală: poți observa iepurașul diferit de ceilalți în mai puțin de 11 secunde?