Provocare vizuală: poți să identifici toate diferențele dintre cele două imagini în mai puțin de 15 secunde?

Provocările vizuale sunt foarte populare pe rețelele de socializare, deoarece sunt distractive și stimulează concentrarea. Adesea, este mai ușor să găsești diferențe între două imagini decât crezi. Provocarea vizuală despre care vom vorbi astăzi constă în două imagini care par identice, dar care, de fapt, conțin șase diferențe subtile care trebuie identificate.

Acest tip de iluzie optică este un mod interesant de a testa concentrarea și spiritul de observație al oamenilor. În acest caz particular, 8 din 10 persoane nu reușesc să găsească toate diferențele în mai puțin de 15 secunde. Poți face față provocării?

Imaginile pe care urmează să le vedeți prezintă un robot într-o atitudine pozitivă, relaxată, cu culori vii și vibrante. Diferențele dintre cele două imagini sunt subtile și trebuie să vă uitați la fiecare detaliu pentru a le observa. Deci, ești gata? Încearcă să găsești toate diferențele în mai puțin de 15 secunde și vezi dacă poți învinge provocarea vizuală!

Test de observație: găsiți toate cele 6 diferențe în mai puțin de 15 secunde

Provocarea vizuală de astăzi este de a identifica cele 6 diferențe între cele două imagini ale robotului.

provocare vizuală _ găsiți cele 6 diferențe între cele 2 imagini robot
Test de observație: găsiți cele 6 diferențe în mai puțin de 15 secunde

Trebuie să vă acordați timpul necesar pentru a observa și a vă concentra pentru a putea sesiza diferențele subtile dintre imagini. Nu este suficient să căutăm ceea ce este evident. Trebuie să gândești în afara cutiei și să încerci să găsești detaliile mai mici, mai ascunse.

Această provocare vizuală este o modalitate excelentă de a vă testa concentrarea și capacitatea de a observa cu precizie. Puteți să o faceți singuri sau împreună cu prietenii și să vă ajutați reciproc. Încercați acum și vedeți dacă puteți găsi toate diferențele în mai puțin de 15 secunde.

Ați găsit toate cele 6 diferențe?

Această provocare vizuală este foarte populară pe rețelele de socializare, în special pe Facebook și Instagram. Mulți oameni se distrează făcând aceste provocări vizuale și urmărindu-și prietenii încercând să găsească soluția înaintea lor. Dacă ai reușit să identifici toate diferențele în mai puțin de 15 secunde sau nu, te felicităm! Aceasta dovedește că sunteți foarte atent.

Provocare vizuală _ găsiți cele 6 diferențe între cele 2 imagini cu roboți - răspuns
Soluția la provocare

Am postat o imagine care conține soluția la provocarea vizuală. Încearcă să compari rezultatul tău cu acesta și spune-ne dacă ai găsit toate diferențele! Dacă nu ai reușit, nu ezita să încerci din nou provocarea pentru a vedea dacă prietenii tăi se descurcă mai bine decât tine!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Provocare vizuală » Provocare vizuală: poți să identifici toate diferențele dintre cele două imagini în mai puțin de 15 secunde?