Puțini oameni au trecut acest test de IQ în mai puțin de 20 de secunde. Vei fi unul dintre genii?

Astăzi vă aducem un test IQ cu totul special: puteți echilibra ecuația „12×3=34” mutând doar 2 bețe de chibrit în mai puțin de 20 de secunde?

Testele IQ sunt o modalitate frecvent utilizată de a măsura capacitatea cognitivă a unei persoane. Din ce în ce mai populare pe rețelele sociale, aceste ghicitori sunt menite să vă testeze inteligența și cunoștințele generale. Există diferite tipuri de puzzle-uri pe care utilizatorii de internet le pot rezolva pe îndelete. Puzzle-urile au diverse dificultăți și sunt adesea însoțite de instrucțiuni precise și timpi limitati.

Provocările de testare IQ sunt populare pe rețelele sociale, deoarece le permit oamenilor să se distreze în timp ce își testează cunoștințele. Astăzi, vom vedea dacă vă puteți folosi abilitățile logice pentru a oferi o soluție adecvată Test. Misiunea ta este simplă: echilibrează ecuația „12×3=34” mutând doar 2 bețe de chibrit în mai puțin de 20 de secunde!

Testează-ți IQ: echilibrează ecuația 12×3=34 în mai puțin de 20 de secunde!

Astăzi vă oferim un test IQ foarte special : Puteți echilibra ecuația „12×3=34” mutând doar 2 bețe de chibrit în mai puțin de 20 de secunde?

Test IQ - 12x3=34
test de inteligenta

Aceasta este o adevărată provocare care necesită o mare concentrare și abilități logice remarcabile. Scopul este de a găsi soluția la acest puzzle în mai puțin timp decât era de așteptat. Pentru a realiza acest lucru, nu ezitați să gândiți în afara cutiei și să gândiți diferit pentru a obține rezultatul dorit. Deci, sunteți gata să acceptați această provocare?

Nu-ți lăsa mintea să se odihnească și ai încredere în tine! Pentru a face față acestei provocări, este necesar exersează-ți logica, observați cu atenție toate posibilitățile de a găsi soluția. Concentrarea este foarte importantă pentru că ai doar 20 de secunde pentru a echilibra ecuația „12×3=34”. Odată ce ați găsit rezultatul așteptat, puteți trece la pasul următor și testează-ți creativitatea. Este esențial să gândim în afara căilor convenționale și să gândim diferit pentru a obține rezultatul dorit.

Soluția la provocare

Îi felicităm călduros pe toți participanții care au acceptat această provocare și au încercat să găsească soluția. Vă mulțumim pentru angajament și motivație. Mulțumită retele sociale precum Facebook, Instagram sau Twitter, acest tip de provocare este foarte popular printre utilizatorii de internet.

Provocarea în cauză poate fi rezumată astfel: 12×2=24. Soluția este detaliată în imaginea de mai jos.

Test IQ - 12x3=34 - tutorial
Soluţie

Această metodă poate fi aplicată la tot felul de situații analoge și poate fi un instrument excelent pentru înțelegerea matematicii de bază.

Sperăm că v-a plăcut acest mic joc și abia așteptăm să vedem reacțiile voastre la această soluție pe rețelele de socializare!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Puțini oameni au trecut acest test de IQ în mai puțin de 20 de secunde. Vei fi unul dintre genii?