Puzzle de matematică: testează-ți inteligența mutând 2 chibrituri pentru a echilibra ecuația. Cât de bine te vei descurca la acest test IQ?

Căutați o provocare intelectuală? Testează-ți IQ-ul rezolvând acest puzzle matematic! În acest puzzle va trebui pur și simplu să muți 2 chibrituri pentru a echilibra ecuația 68+60=86. Nu sunt necesare cunoștințe de matematică, dar este nevoie de o minte creativă și de o logică puternică pentru a rezolva acest mister.

Testele IQ sunt instrumente populare pentru psihologi și cercetători pentru a măsura coeficientul de inteligență al indivizilor. Aceste teste sunt, în general, foarte populare în rândul publicului larg, deoarece le stimulează creierul și le oferă posibilitatea de a-și testa abilitățile cognitive. Puzzle-urile matematice fac parte integrantă din aceste teste și pot fi foarte distractive de rezolvat!

În ultimii ani, testele IQ și puzzle-urile au devenit incredibil de populare pe rețelele de socializare. Oamenilor le place să își împărtășească succesele și să îi încurajeze pe alții să accepte provocarea. Deci, ce mai aștepți? Încearcă-ți norocul și câștigă echilibrând 68+60=86!

Testează-ți inteligența echilibrând această ecuație cu 2 chibrituri

Sunteți pregătiți pentru această provocare? Vă invităm să analizați cu atenție ecuația și să vă gândiți la diferitele posibilități.

Test IQ: 68+60=86
Testează-ți inteligența echilibrând această ecuație cu 2 chibrituri

Cu puțină concentrare și ingeniozitate, veți reuși să găsiți soluția potrivită. Nu uitați că, pentru a rezolva acest tip de puzzle, este posibil să trebuiască să gândiți în afara cutiei.

Așadar, vei reuși să găsești o modalitate de a muta 2 chibrituri pentru a echilibra ecuația 68+60=86? Să vă punem la încercare inteligența și logica! Mult noroc!

Soluția este la îndemână

Ați reușit să rezolvați acest puzzle matematic? Felicitări! Sunteți unul dintre puținii oameni care au reușit să facă față acestei provocări.

Dacă nu ați găsit încă soluția, nu vă faceți griji, pentru că vă vom da un mic ajutor. Am pus o imagine pentru a explica soluția mai jos.

68+60=86 soluție
Soluția este la îndemână

Aceste tipuri de provocări sunt foarte populare pe rețelele de socializare, cum ar fi Twitter, Facebook și Instagram. Oamenilor le place să își împărtășească succesele și să îi încurajeze pe alții să accepte provocarea.

Deci, ce mai aștepți pentru a-ți împărtăși victoria? Postează-ți succesul pe rețelele de socializare și vezi cum se adună numărul de like-uri!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Puzzle de matematică: testează-ți inteligența mutând 2 chibrituri pentru a echilibra ecuația. Cât de bine te vei descurca la acest test IQ?