Puzzle logic: crezi că poți finaliza această provocare cu meciuri în mai puțin de 45 de secunde?

Astăzi, puzzle-urile, jocurile de creier și provocările intelectuale sunt mai populare ca niciodată. Aceste jocuri de creier sunt o formă de divertisment distractivă și captivantă care vă provoacă logica și cunoștințele. Provocarea de astăzi este una dintre cele mai clasice dintre acestea jocuri ale mintii. Constă în eliminarea a 3 chibrituri astfel încât să fie 7 triunghiuri la final. Veți putea depăși acest lucru? provocare logică ? Să aflăm împreună!

Test IQ: eliminați 3 potriviri pentru a crea 7 triunghiuri

Testele de IQ și ghicitorii sunt o modalitate excelentă de a ne stimula minte logica. În cazul de față, este vorba de a elimina 3 chibrituri astfel incat sa fie 7 triunghiuri la sfarsit.

Test IQ - eliminați 3 chibrituri pentru a obține 7 triunghiuri
Test IQ: eliminați 3 chibrituri pentru a obține 7 triunghiuri

Poate părea ușor, dar dacă vrem să reușim această provocare, trebuie să ne concentrăm bine și să căutăm soluții folosind abilitățile noastre de raţionament. Trebuie să încerci diferite strategii pentru a găsi soluția potrivită și a obține rezultatul dorit.

Este important să nu te descurajezi pentru că uneori aceste exerciții pot necesita mult efort. Acolo perseverenţă este o calitate esenţială şi primordială pentru a obţine rezultate satisfăcătoare. Deci, prin aceste jocuri, ne putem îmbunătăți abilitățile cognitive și ne putem provoca creativitatea.

Soluția la provocarea logică

Provocarea a fost îndeplinită! Soluția este explicată în imaginea de mai jos. Dorim să mulțumim fiecăruia dintre participanții care au petrecut timp încercând să găsească soluția și împărtășindu-și gândurile. Dacă vrei să împărtășești această provocare celor din jur, nu ezita să o postezi pe rețelele de socializare.

Test IQ - eliminați 3 chibrituri pentru a obține 7 triunghiuri - soluție
Soluţie

Contribuția ta va permite cu siguranță altora să accepte această provocare pe rând!

Photo of author
Despre autor, Valentina Andreescu
Sunt interesat de psihologie și îmi petrec timpul căutând noi provocări intelectuale pentru a-mi exercita mintea și a mă relaxa în același timp.
Pagina principală » Test IQ » Puzzle logic: crezi că poți finaliza această provocare cu meciuri în mai puțin de 45 de secunde?